B. Pittas nenori veltis į teisminę skyrybų kovą

  • Teksto dydis:

Bradas Pittas (Bredas Pitas) neteiks atsakomojo pareiškimo Angelinos Jolie (Andželinos Džoli) skyrybų prašymui, nes tai suteiktų pagrindą bjauriai teisminei kovai, kuri galėtų sukelti didžiulę psichologinę traumą jų vaikams, praneša garsenybių pasaulio naujienų portalas tmz.com.

B. Pitto atsakomasis ieškinys turėjo būti pateiktas trečiadienį, tačiau jam skirtas terminas baigėsi. Pasak vieno su byla susipažinusio šaltinio, B. Pittas norėtų bendros teisinės ir fizinės vaikų globos, bet jeigu jis pateiktų dokumentus, prasidėtų teisminė kova.

Tuo tarpu Angelina siekia būti vienintelė vaikų globėja.

Kadangi B. Pittas neatsakė į A. Jolie pateiktą ieškinį, ji gali reikalauti jai palankaus sprendimo. Tačiau tikėtina, kad taip nebus, kadangi aktorė sutinka, kad svarbiausia –užbaigti šeimos nesutarimus, o ne pradėti karą, rašo tmz.com.

Los Andželo apygardos Vaikų ir šeimos reikalų departamentas vis dar aiškinasi incidento lėktuve, per kurį B. Pittas neva šiurkščiai elgėsi su penkiolikmetės Maddoxu (Madoksu), aplinkybes. Aktoriaus padėtis būtų geresnė, jeigu departamentas užbaigtų tyrimą prieš jo advokatams pateikiant atsakomuosius dokumentus.

Tmz.com. šaltinis teigia, kad skyrybos gali įvykti bendru sutarimu, kadangi abi šalys tam neprieštarauja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių