Dėl prizo laidoje „Mano vyras gali“ vyrai veidus murkdė tortuose

  • Teksto dydis:

Jau šį vakarą į LNK eterį sugrįžta azartiškasis porų žaidimas „Mano vyras gali“ – šįkart su damomis prie krupjė stalo sėda Algis Ramanauskas – Greitai, o užduočių testuotojais bus neišskiriamasis „radistų“ duetas – Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.

Tarp laidos dalyvių – ir neseniai vedęs „Kelio į žvaigždes 3“ nugalėtojas, dainininkas Anatolijus Oleinikas su žmona Inga bei „tarzanu“ vadinamas Europos kultūrizmo čempionas Andrius Pauliukevičius ir jo žmona „Mis Namibija“ Ilka Adams.

Nors įspūdingo grožio I. Adams žaidimo metu ir įrodė galinti sklandžiai su visais bendrauti lietuviškai, kandusis laidos vedėjas A. Ramanauskas – Greitai vis mėgindavo patraukti ją per dantį, klausdamas, kaip vieną ar kitą dalyką būtų galima pasakyti afrikietiškai. „Algis tikrai žaidimui duoda kitokią spalvą – jo aštroki bajeriukai ten labai tinka. Jeigu jis truputį paprovokuoja moterį, ji jam atšauna atgal, kyla šiokių tokių bangų, todėl man atrodo, kad jis ten labai tinka,“ – žaidimo dinamiką komentavo Jonas Nainys.
Provokatorius A. Ramanauskas – Greitai savo humoro jausmu išbandė ir dainininko A. Oleiniko žmoną, kuri už sutuoktinį yra vyresnė. Be to, Anatolijus jai yra jau antrasis vyras. „Nepagalvojate, kad ištekėjote už vaiko?“ – moters paklausė žaidimo krupjė. „O jis jums panašus į vaiką?“ – kilstelėjusi antakį nepasimetė Inga.

Pirmojoje sezono laidoje netruks pačių įvairiausių išbandymų vyrams: moterys turės progą įsitikinti jų atidumu, kai vyrai mėgins atpažinti savo mylimųjų pirštus ir manikiūrą, taip pat dėl savo moterų ir prizo vyrai netgi ryšis panardinti savo veidus į tortą.

Kuri pora įrodys, kad savo antrąją pusę pažįsta geriausiai, ir kiek toli mylimieji bus pasiryžę nueiti dėl pagrindinio prizo? Visa tai – jau šį penktadienio vakarą 21 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va taip

va taip portretas
slykstus tas ramanauskas su tais radistais...fe net nupurto

Chamizmo propaguotojai

Chamizmo propaguotojai portretas
Kai tiek žmonių badauja, geriau paaukokit tuos tortus vaikų namams. Agresiją sukeliat su tokiais durniavimais! Bukumo ir chamizmo propaguotojai.Eikt ką nors naudingo nudirbt!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių