Dėl „Miss Fashion TV“ konkurso susipliekė žinomi modeliai

Kipre vykstančiame projekte „Miss Fashion TV“ Lietuvai atstovaujanti Simona Burbaitė socialiniame tinkle nepagailėjo karčių žodžių organizatoriams. Tai užrūstino šį konkursą anksčiau laimėjusią Karoliną Toleikytę.

Žodis po žodžio, ir prasidėjo abiejų Lietuvos modelių karas. 

Kelias dienas pabuvojusi Kipre su kitomis projekto dalyvėmis Monika Kmitaite bei Brigita Gaižauskaite, S. Burbaitė pažėrė priekaištų renginio organizatoriams ir netrukus sulaukė K. Toleikytės atsako.

„Labai nustebau išvydusi Simonos Burbaitės, kurią pati rekomendavau konkurso organizatoriams šiais metais, komentarą. Simona, misių ir modelių konkursai skiriasi. Reikia suprasti, kokiame konkurse dalyvauji. Žinoma, „Miss Fashion TV“ lyginti su „Mis Vista“ negalima. „Miss Fashion TV“ konkurso tikslas kitoks. Jie tikisi išrinkti modelį, kuris atstovaus visus metus, todėl merginos visą savaitę filmuojamos ir filmuojamos, jų darbotvarkė nuo kitų miss konkurso darbotvarkių smarkiai skiriasi.

Suprantu, kad tai nėra lengva. Suprantu tavo susirūpinimą, kad esi neįkelta į FTV puslapį, bet aš pati, kaip buvusi konkurse ir „Miss Fashion TV 2015“ komisijoje, žinau, kad taip gali būti todėl, kad laiku neatsiuntei nuotraukų organizatoriams arba tos nuotraukos buvo nepakankamos kokybės. Kitos dvi lietuvės FTV puslapyje juk pristatomos. Iš komentaro supratau, kad pasigedai ir organizatorių dėmesio.

Tokiame konkurse reikia kantrybės ir profesionalumo. 31 mergina konkurse bando išsiskirti ir gauti kuo daugiau dėmesio, nuoširdžiai linkiu, kad ir tave pastebėtų. Bet kokiu atveju, konkursuose neretai pasitaiko organizacinių nesklandumų. Aš pati esu dalyvavusi ir „Miss Fashion TV 2014“, „Miss Planet 2015“, „Miss World Next Top Model 2015“ konkursuose, iš visų parsivežiau į Lietuvą karūnas. Visi konkursai pareikalavo didelės kantrybės, ištvermės ir supratingumo“, – dėstė K. Toleikytė.

Atsikirsti netruko ir S. Burbaitė. „Miela Karolina Toleikyte, Tavo tikrai puikūs pasiekimai, esi šaunuolė ir žinau, kad niekada nepraleisi progos apie save priminti žiniasklaidai. Bet šį kartą tai darai tikrai ne laiku ir ne vietoje. Be to, siūlau nekomentuoti situacijos, kai jos visiškai nesupranti ir nežinai visų detalių, nes, kiek žinau, Tavęs šiuo metu Kipre nėra (nors lyg ir turėjai būti? Bet organizatoriai atsisakė Tavo, kaip svečio, dalyvavimo?). Taip, karūnos į Lietuvą aš jau tikrai neparvešiu, nes mūsų žavioji, pozityvioji, draugiškoji ir sėkmingoji Karolina Toleikytė pati konkurso organizatoriams nusiuntė straipsnio nuorodą, kuriame neva aš purvais drabstau „Miss Fashion TV“ konkursą – tai kaip paaiškinti tai, Karolina? Į akis šypsaisi, o už nugaros peilius mėtai? Moteriška konkurencija ar pavydas... Nežinau, kaip geriau čia pavadinti. Bet kokiu atveju, linkiu Karolinai daugiau rūpintis savo reikalais, mažiau pavydėti ir stengtis bet kokia kaina siekti dėmesio! O kol kas, aš, Monika ir Brigita Kipre puikiai leidžiame laiką! Nekantraujame, kada galėsime žengti finaline „Miss Fashion TV“ scena ir parodyti pasauliui Lietuvos moterų grožį!“, – viešai ironizavo S. Burbaitė.

Po valandos, kai į modelių ginčą aktyviai įsitraukė jų draugai ir sekėjai, Simona sulaukė dar vieno viešo Karolinos kirčio socialiniame tinklapyje.

„Miela Simona Burbaite, noriu tau priminti, kad būtent mano rekomendacijomis ir pastangomis TU buvai pakviesta į šitą konkursą. Aš tau neturiu ko pavydėti. Man nepriimtinas toks tavo elgesys, kad tu aukštini save, žemini kitas merginas, esančias konkurse. Patyčių „kultūros“ konkursančių atžvilgiu aš netoleruoju. O į konkursą nevykau dėl sveikatos problemų, kurių neketinau afišuoti. Mano santykiai su FTV yra labai geri ir aš esu atsakinga tiek už tave, tiek už kitas dvi lietuves, esančias konkurse. Ir dar noriu, Simona, priminti, kad galėjai būti ne vicemis, o „Mis Lietuva“, bet buvo priežasčių, labai panašių į šią situaciją, kodėl karūnuota nebuvai. Išmok priimti profesionalią kritiką ir pripažink, kad Lietuvai atstovauti su tokiu požiuriu į konkurentes ir konkursą negali. O finale aš sprendžiu, ar tave siųsti namo, ar tau leisti eiti finalo podiumu, organizatoriai laukia mano atsakymo, nes aš esu atsakinga už tavo ir kitų lietuvių pasirodymą „Miss Fashion TV 2016“ konkurse“, – tvirtino K. Toleikytė



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių