Dėl galimybės dirbti televizijoje besikaunanti M. Šalčiūtė: esu žmogus orkestras

  • Teksto dydis:

Projekto „Lietuvos balso“ reporterių kovos įsibėgėjo – prie norinčiųjų naujajame šeštajame sezone užimti buvusios reporterės Agnės Juškėnaitės vietą prisijungia ir socialinių tinklų žvaigždė, modelis Monika Šalčiūtė.

Jau kovo 23 dieną Kėdainiuose įvyksiančiame Monikos Marijos turo koncerte ji dėl galimybės patekti į reporterio kovų finalą susikaus su aktore, atlikėja bei buvusia šio projekto dalyve Kristina Radžiukynaite.

„Esu žmogus orkestras. Šiuo metu mokausi, užsiimu šokiais ir modeliavimu, tenka ir pakeliauti. Laisvu laiku sportuoju ir propaguoju sveiką gyvenimo būdą. Taip pat užsiimu socialinių tinklų vykdoma veikla, dalinuosi darbais, laisvalaikiu ir naujais įspūdžiais. Laukiu naujų pasiūlymų ir galimybių televizijos platybėse. Tad dar vienam projektui vietos tikrai atsiras“, – apie dabartines veiklas pasakoja Monika.

Tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose turinti mergina patikina, kad televizijos kamerų jau spėjusi pasiilgti, tad naujas iššūkis dirbti televizijoje – kaip tik tai, ko šiuo metu trūksta.

„Panašios patirties esu turėjusi, bet jos man vis dar trūksta, kad jausčiausi užtikrinta. Noriu pažiūrėti, kaip man pavyks susitvarkyti tiesioginio eteriu metu, kai kalbinsiu būsimus projekto dalyvius. Noriu susipažinti su TV virtuve, susipažinti su naujais įdomiais žmonėmis, spėti pažinti paprastus žmones iki jų šlovės dienų. Mane visada žavėjo projekto unikalumas, kai žmogaus talentas vertinamas išgirdus jo balsą, nedaromos išankstinės nuostatos pagal žmogaus išvaizdą, drabužių stilių ir kita. Prisipažinsiu, projektą sekti pradėjau užsienio kanaluose, tačiau šou Lietuvoje akį pritraukė po Monikos Marijos pasirodymo“, – sako M. Šalčiūtė.

Paklausta, kodėl šią poziciją užimti turėtų būtent Monika, mergina patikina, jog savęs liaupsinti nėra linkusi, juk ar žmogus turi talentą dirbti tokį darbą ar ne, pamatyti gali prodiuseriai, o pati M. Šalčiūtė nėra iš tų, kurie dėl norimos pozicijos būtų pasiruošę perkąsti gerklę.

„Aš už sveiką konkurenciją ir man svarbiausia, kad šią poziciją užimtų jos vertas žmogus. Ar aš norėčiau? Tvirtai galiu atsakyti, kad taip. Ar esu verta? Dėl to ir dalyvauju atrankoje, kad  išsiaiškinčiau. „Balso“ reporteris, be abejonės, turi būti komunikabilus ir tvirtas, tačiau savo charizma neužgožti aplinkos ir dalyvių. Gebėti pritraukti ir užimti publiką, mokėti ją valdyti. Žinoti, kaip išsisukti iš įvairių situacijų, gal net ne visada malonių“, – užtikrinta Monika.

M. Šalčiūtė sako, jog didžiausia baimė būsimose reporterių kovose – su pašnekovu nerasti bendros kalbos.

„Bet kokiu atveju stengčiausi suktis iš padėties ir nepasimesti. Manau, pradžioje tikrai nebūtų paprasta palaikyti tempą ir prilygti ankstesniems reporteriams. Esu gan spontaniškas žmogus, tad net susidūrusi su neplanuotomis situacijomis bandyčiau jas įveikti“, – pozityviai sako Monika.

Kaip M. Šalčiūtei seksis pirmojoje reporterių dvikovoje prieš K.Radžiukynaitę, pamatyti bus galima jau šį penktadienį, „Lietuvos balso“ „Facebook“ paskyroje. Kristina Radžiukynaitė ir Monika Šalčiūtė kausis dėl kelialapio į reporterio atrankų finalą, kuris įvyks balandžio 2 dieną šventiniame koncerte „Lietuvos balsas – Monika Marija” iš Švyturio arenos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigrantas

Emigrantas portretas
žmogus- orkestras? Turbūt juokauji.Vieninteli,ką moki gerai daryti,tai groti fleita su bakenbardais.

Jurgis

Jurgis portretas
Jei moki pūsti fleita, tai dar ne visas orkestras.

o man atrodo

o man atrodo portretas
zmogus papai...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių