Darganotą popietę Vilniaus Šv. Jonų bažnyčioje susituokė O. Pikul ir S. Jasaitis

Penktadienio popietę amžiną meilę vienas kitam prisiekė grupių „Naujos pupytės“ bei „Pop Ladies“ narė Oksana Pikul ir krepšininkas Simas Jasaitis. Sostinės širdyje esančioje Šv. Jonų bažnyčioje vykstančios vestuvės sulaukė didelio žiniasklaidos ir praeivių dėmesio. Panašu, kad darganotas oras nuotaikos nesugadino.

O. Pikul, nekantriai laukdama vestuvių dienos, savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje dalijosi nuotraukomis iš pasiruošimo šventei. Vienoje nuotraukų matoma nuotakos mama, ant galvos užsirišusi rankšluostį ir besirengianti dukros vestuvėms. Po nuotrauka O. Pikul pakomentavo: „Mamytė ruošiasi vestuvėms. Mano gražuolė! Nereali!“.

Į vestuvių ceremoniją atskubėjo žinomi pramogų ir sporto pasaulio žmonės, tarp kurių buvo matyti ir dainininkės Liepa Mondeikaitė bei Natalija Bunkė, jos buvęs vyras Deividas Zvonkus, krepšininkai Mantas Kalnietis, Darjušas Lavrinovičius.

Jaunavedžiai pasirūpino, kad iškilmės atrodytų kuo prašmatniau: prie paradinio įėjimo buvo nutiestas baltas kilimas, o bažnyčios viduje stovintys suolai išpuošti baltų gėlių puokštėmis.

O. Pikul buvo ištikima savo stiliui – ji dėvėjo trumpą baltą vestuvinę suknelę, kuri iki šlaunų apnuogino dainininkės kojas. Išlipusi iš baltais kaspinais puošto blizgančio „Rolls-Royce“ automobilio, 29-erių metų dainininkė, rankose laikydama raudonų rožių puokštę, noriai pozavo fotografams. 

Tėvo lydimai nuotakai įėjus į bažnyčią, žiniasklaidos atstovai taip pat buvo įleisti į vidų. 

Sutuoktuvių ceremonijo metu Šv. Jonų bažnyčia aidėjo nuo jauniesiems skirtų giesmių ir dainų. Atlikėja pasirinko dvigubą pavardę. Nuo šiol ji – O. Pikul-Jasaitienė.

Bažnyčios prieigose buvo pastatytas specialus baltas pavilijonas. Po ceremonijos sutuoktiniai pakvietė svečius ir žurnalistus jame pasislėpti nuo lietaus ir pasivaišinti užkandžiais bei šampanu.

O. Pikul maloniai bendravo su žurnalistais. Jos vyras buvo kiek kuklesnis. Paklaustas, kas labiau jaudina – pasirengimas varžyboms su Lietuvos krepšinio rinktine ar vestuvės, S. Jasaitis patikino, kad jam svarbiausia žmona.

„Prieš varžybas jaudinuosi tikrai gerokai mažiau nei dabar", – šypsodamasis atsakė krepšininkas.

O. Pikul ir S. Jasaitis noriai demonstravo žiedus, kuriais apsimainė prie altoriaus. Juos sukūrusio juvelyro pavardės jaunieji atskleisti nepanoro.

Visų dėmesį prikaustė jaunosios suknelė. O. Pikul tikino, kad tiek jai, tiek S. Jasaičiui drabužius sukūrė dizaineris Juozas Statkevičius.

„Mes visiškai atsidavėme į Juozo rankas. Kaip jis mus įsivaizdavo, taip savo idėjas ir įgyvendino. Esame be galo patenkinti jo darbu. Jaučiamės iš tiesų gerai", – pagyrų negailėjo nuotaka.

Paklausta apie planus medaus mėnesiui, O. Pikul detalių atskleisti nepanoro.

„Medaus mėnesį su Simu suplanavome labai seniai. Kol kas nieko nedetalizuosime, tačiau kai viskas jau bus įvykę, būtinai papasakosim savo įspūdžius. Be to, kaip mums gali sektis? Aišku, kad puikiai!", – kalbėjo dainininkė.

Paklausta, ar jaunieji dar neplanuoja turėti atžalų, O. Pikul atsakė, kad „viskas yra Dievo valioje".

Didelio dėmesio sulaukė jaunosios dovana vyrui. O. Pikul krepšininkui paruošė tikrą staigmeną – ji įrašė savo pačios kūrybos dainą anglų kalba, į kurią, kaip sako pati dainininkė, įdėta ne tik sunkaus darbo, bet ir meilės. Planuojama, kad pirmą kartą kūrinys nuskambės po iškilmingos ceremonijos. Atlikėjos manymu, tokia dovana yra tikra ir nuoširdi, nes nieko panašaus parduotuvėje neįsigysi.

„Lokomotiv Kuban“ krepšinio komandoje žaidžiantis 31-erių metų S. Jasaitis ir dainininkė O. Pikul iki vestuvių artimai bendravo jau keletą metų. Krepšininkui tai buvo antrosios vedybos – jis prieš keletą metų išsiskyrė su buvusiu modeliu Vaida Klizaite.



NAUJAUSI KOMENTARAI

liuda

liuda portretas
nepavydekit, abu grazus ir lai gyvena grazei ir laimingai.sekmesir meiles.

Oxanas

Oxanas portretas
Simo Pikulino tragedija.

NA NA

NA  NA portretas
o simas toks naturalus ,gaila , ką jis pamatys , kai ši vaškinė pupytė pritrūks vaško ir naturaliai pagimdys ,tikėkimės simas atpažins savo kūrinį ,,,sėkmės simui sporte .
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių