Dar neišsiskyrusi M. Carey nusipirko svajonių suknelę kitoms vestuvėms

  • Teksto dydis:

Mariah Carey (Meraja Keri) rado tobulą savo vestuvių suknelę – nors oficialiai dar neišsiskyrė, 46 metų dainininkė prisipažino, kad jau nusipirko suknelę vestuvėms su nauju sužadėtiniu, australų milijardieriumi Jamesu Packeriu (Džeimsu Pakeriu).

Neseniai ji sakė, kad pora viliasi susituokti dar šiais metais, bet tam iškilo kliūčių, nes Mariah oficialus sutuoktinis Nickas Cannonas (Nikas Kanonas), kaip pranešama, nesutinka pasirašyti skyrybų dokumentų.

Tačiau, nors oficialiai dar nėra laisva moteris, Mariah, kuri 1993–1998 metais dar buvo ištekėjusi už Tommy Mottolos (Tomio Motolos), pripažino, kad jau nusipirko suknelę trečiosioms vestuvėms.

„Mes sprendžiame, – trečiadienį „E! News“ sakė Mariah. – Žinot, ką? Jau laikas. Suknelė ir visa kita. Aš dirbu ir jis dirba, ir visi taip smarkiai spaudžia.“

„Aš turiu suknelę“, – šypsodamasi pridūrė ji.

Paklausta, kur laiko suknelę iki išauš vestuvių diena, Mariah juokdamasi atsakė: „Ji dėžėje, širdele!“

Mariah su Nicku turi penkerių metų dvynius Moroccaną (Morokaną) ir Monroe (Monro). Vaikai tikriausiai vaidins svarbų vaidmenį per mamos didžiąją dieną ir Mariah nesusilaikė nepasidžiaugusi atžalomis ir tuo, kaip jie prisitaiko prie naujo vyro savo gyvenime.

„Mano mažyliai tiek prijuokina mane. Tiesiog noriu tai išsaugoti, – sakė ji. – Jamesas tikrai puikus. Jis turi savų vaikų ir yra fantastiškas tėvas.“

Mariah ir Nickas kartu nebegyvena nuo 2014 metų – kiekvienas savo keliu jie pasuko po šešerių santuokos metų. Tačiau, kaip neseniai pranešė TMZ.com, „America's Got Talent“ vedėjas Nickas neskuba pasirašyti dokumentų, kuriais būtų užbaigtas skyrybų procesas, nors kaip tik jis 2014 metų gruodį pateikė teismui skyrybų prašymą.

Mariah, kaip kalbama, jau beveik metus bando priversti Nicką pasirašyti popierius, bet šaltiniai tvirtina, kad jis atsisako tai padaryti, nes nenori nutraukti santuokos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių