Dakaro ralį įveikęs A. Juknevičius: lenktynininkai sporto dėl meilės nemeta

  • Teksto dydis:

Vos prieš keletą savaičių pasibaigęs šių metų Dakaro ralis Lietuvos sporto istorijoje liks įrašytas ilgam – 21 vietą bendroje automobilių įskaitoje užėmęs lenktynininko Antano Juknevičiaus vairuojamas ekipažas pasiekė kol kas geriausią visų laikų Baltijos šalių rezultatą.

Norėdami pasveikinti nusipelniusį kolegą, jo bendražygiai kartu su kulinarine laida „Virtuvės istorijos“ sportininkui surengė staigmeną tam itin tinkamoje aplinkoje – automobilių servise.

TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik profesionalaus šefo Reinaldo Janonio patarimus, kaip paruošti gardų maistą, bet ir išgirs puikų rezultatą Dakaro ralyje pasiekusio A. Juknevičiaus išskirtinį interviu.

Dariaus Vaičiulio ir A. Juknevičiaus vairuojamas „Toyota Hilux Overdrive“ automobilis finišą pasiekė 21-uoju numeriu. Tokiu rezultatu sportininkas itin džiaugiasi. Dailės akademijoje grafikos dizainerio diplomą įgijęs A. Juknevičius atskleis, kad ypač jam svarbus mamos įvertinimas.

„Juokingiausia, kad mama visą gyvenimą man sakydavo, kad užsiimu nesąmonėmis, nors turiu tokį gerą diplomą ir be reikalo kvailioju. Šiemet pirmą kartą  po Dakaro paskambinusi mama pasakė, kad man reikia geresnio automobilio“, – šypsodamasis sakys lenktynininkas.

Žymus sportininkas prisipažins mėgstantis gaminti, o paklaustas apie meilę kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ šefui pasakos, kad moterys klysta galvodamos, jog lenktynininkai gali lengvai atsisakyti savo ganėtinai pavojingos veiklos.

„Mergina, pradėjusi draugauti su lenktynininku, klaidingai galvotų, jei manytų, kad jis staiga viską mes ir bus tipiškas šeimos vyras. Taip nebūna, o santykiuose reikia kompromiso“, – sakys A. Juknevičius, taip pat papasakosiantis apie savo aistrą sportui ir karjeros pradžią.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Iki šiol žavimės ir negalime pamiršti jūsų nepaprasto laimėjimo:be išskirtinių reklamų, finansavimo, pompastiškų išleistuvių...Čia toks įvykis kad ,,perspjauna"visus dabar populiarinamus krepšinius.Prilygsta gal tik Meilutytės lygiui.Bet pas mus korumpuota Lietuva.Tik čia gali visai nevertinti tikrų pasiekimų, Tėvynės vardo garsinimo ar altruistinio žmogaus darbo.Labai džiaugiamės kad jūs esate.Linkime visokeriopos sėkmės.Kol dar turime tokių žmonių-Lietuva išliks
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių