Į konfliktą įsivėlusio D. Gutauskienės-Laisvos vyro leksika šokiravo daugelį

  • Teksto dydis:

Viešojoje erdvėje jau kurį laiką netyla kalbos, kad dainininkė Donata Gutauskienė-Laisva vienoje iš Londono kavinių patyrė apgaulę.

Žinoma Lietuvoje moteris sutiko koncertuoti lietuvių įkurtoje kavinėje "Juoda balta". Tačiau, anot D. Gutauskienės, kavinės savininkė Džiuljeta P. jai už pasirodymą sumokėjo 120 svarų mažiau nei buvo sutarta.

Į šį konfliktą įsivėlė ir D. Gutauskienės- Laisvos vyras Rolandas. Jo ir kavinės vadovės susirašinėjimas paplito socialiniuose tinkluose. Labiausiai internautams užkliuvo, o kartu ir prajuokino R. Gutausko leksika.

Vyras prašo savininkės grąžinti Laisvai skolą ir siūlo likti draugais. "Ale, tu ir įdomi. Dėl 120 svarų pasigadinsim santykius...Juk aš atvažiavęs galiu apmyžti kiekvienam galvą. Aš sakau, Džiuljeta, tu neduok pinigų kitiems, bet tik ne Laisvai. Čia liečia mane", – su klaidomis ir ne itin maloniu tonu rašė Rolandas. Vyras atkreipė dėmesį, kad dainininkei iš savo kišenės teko susimokėti ir už taksi paslaugas.

Kavinės vadovė savo ruožtu tikino, kad atlikėjai sumokėjo visus pinigus, kiek tik surinko. Anot moters, ji stengėsi Laisvai padėti užsidirbti, tačiau mažesnę sumą teko atseikėti dėl surengto didelio Kastyčio Kerbedžio koncerto. 

Pati atlikėja siūlo lietuvių atlikėjams pasimokyti iš jos karščios patirties ir šioje kavinėje daugiau nebekoncertuoti. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Tas grazuolis apsivoges iki ausu, jau jam ruosia nauja byla,nes apvoge ne ta ka reikejo.negris jis i laisve tikrai niekada. gaila kad ta moteri kuria apvoge bijo kalbeti viesai bet manau tuoj greitai visi isgirsit,kaip jis toliau sekmingai vilioja pinigus is kitu zmoniu .

vetra

vetra portretas
geda ziureti isita merguzele kaip ji prasizioja ,,kaip sakant' kaip ta LNK ja laiko

kažkas taikliai yra pasakes

kažkas taikliai yra pasakes portretas
Mergaitė išėjo iš kaimo, kaimas iš mergaitės - ne
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių