Dainininkė G. Grygolaitytė–Vasha susilaukė dukros

  • Teksto dydis:

Spalio 23 d. 16.30 val. Kauno klinikose pasaulį išvydo dainininkės Gabrielės Grygolaitytės–Vashos ir krepšininko Ronaldo Rutkausko pirmagimė. Laimingi tėvai dukrytei vardo kol kas nėra išrinkę.

Mažylė ir mama jaučiasi gerai. Ypatingame įvykyje dalyvauti negalėjęs Salonikų „Iraklis“ klubo krepšininkas pas mylimas moteris ketina parskristi po savaitės.

Nors R. Rutkauskas negalėjo laikyti už rankos savo išrinktosios abiem itin svarbiu momentu, pora iš tiesų buvo kartu – ją jungė tiesioginė vaizdo transliacija mobiliuoju telefonu.

Į Kauno klinikas dukrą palydėjo Viktorija Mauručaitė. G. Grygolaitytės–Vashos mažylė – jos pirmoji anūkė.

Spalio 22–ąją gimusi V. Mauručaitė šeštadienį su artimaisiais savo gimtadienį šventė „Renginių oazėje“. Čia trumpam buvo užsukusi ir G.Grygolaitytė–Vasha. Grįžusi namo V. Mauručaitė išgirdo žinią – anūkė beldžiasi į pasaulį.

„Sprendėme, ar mažylė dar spės prisijungti prie gausaus mūsų šeimos Svarstyklių būrio. Po šiuo horoskopo ženklu esu gimusi aš, mano mama, brolio dukra, Artūras ir mano brolis. Pastarieji du man brangūs vyrai apskritai gimę tą pačią dieną“, – sakė V. Mauručaitė.

Ji su šypsena sakė, jog nuo spalio 15–osios artimiausiųjų gimtadienius gali švęsti kasdien visą savaitę.

Pasak V. Mauručaitės, naujagimė – tvirta, tikra lietuvaitė. Kol kas sunku pasakyti, į ką ji panaši.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių