Dainininkė Fergie ir J. Duhamel lankosi šeimos terapijos seansuose

  • Teksto dydis:

„Black Eyes Peas“ žvaigždė Fergie (Ferdži) ir jos vyras aktorius Joshas Duhamelis (Džošas Demelis) puoselėja savo santykius, reguliariai lankydami santuokos terapijos seansus.

Hito L.A. Love (La La)“ atlikėja prasitarė, kad pora nusprendė kreiptis į šeimos psichiatrą, kad užtikrintų bet kokių galinčių iškilti problemų tinkamą sprendimą ar aptarimą. Moteris didžiuojasi savo vyru, kad jį tai domina ir jis aktyviai dalyvauja šiuose užsiėmimuose.

„Jis nebijo. Jis nesijaučia, kad dėl to būtų mažiau vyriškas“, – sakė ji interviu amerikiečių žurnalui „Allure“.

Fergie ir J.Duhamelis tai pat nusistatė tam tikras taisykles, kad užtikrintų, jog jų ir sūnelio Axlo (Akslo) gyvenimas nenukentėtų dėl artėjančių atlikėjos gastrolių.

„Mes su vyru nusistatėme dviejų savaičių taisyklę (nebūti daugiau nei dvi savaitės atskirai). Mes jau aptarėme, kaip toliau turėsime derinti laiką“, – pasakojo Fergie.

„Jie su Axlu turės kurį laiką kartu dalyvauti ture, o tada padarysime pertrauką. Jis imsis darbų, o aš būsiu su Axlu“, – kalbėjo ji.

Pora susituokė 2009 metais ir tais pačiais metais jų santuoka patyrė išbandymą, kai egzotiškų šokių šokėja Nicole Forrester (Nikol Forester) pareiškė, kad permiegojo su filmo „Transformeriai“ (Transformers) žvaigžde.

2012 metais Oprah Winfrey (Opros Vinfri) televizijos laidoje Fergie prisipažino, kad jai „sunku“ buvo susigyventi su įtarimais dėl jos vyro neištikimybės, bet pridūrė: „Sunkumai tikrai užgrūdina kaip vienetą. (Sutvirtina) partnerystę. Bent jau taip buvo mums. Mūsų meilė šiandien yra stipresnė“.

Praėjus mėnesiui po tariamos neištikimybės paviešinimo, pora atnaujino savo santuokos įžadus.

„Dėl visų mums iškilusių sunkumų šiandien mes esame stiprūs. Mes su jais susitvarkėme. Mes bendraujame. Bendravimas yra svarbiausias dalykas“, – sakė ji O.Winfrey.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių