Dainininkė Annie Lennox bombarduojama įžeidimais dėl komentarų apie karališkąją šeimą

  • Teksto dydis:

Škotų dainininkės Annie Lennox puslapis Facebook.com bombarduojamas įžeidimais dėl jos paskelbto tinklaraščio, kuriame ji ragina visuomenę duoti princui Williamui ir jo žmonai kažkiek "erdvės“ ir "privatumo" po sūnaus gimimo.

Kembridžo kunigaikštienė Catherine (Ketrin) pirmagimio, Kembridžo princo George‘o (Džordžo), susilaukė pirmadienį. Karališkasis kūdikis sukėlė žiniasklaidos karštligę visame pasaulyje.

A.Lennox princo gimimą „Facebook“ pakomentavo trečiadienį. Ji tvirtino, kad karališkuosius asmenis reiktų palikti ramybėje, ramiai dorotis su šeiminiu gyvenimu, ir parašė: "Karštligės dėl karališkojo kūdikio JK (Jungtinėje Karalystėje) apstu ... Aš tik viliuosi, jog šiai jaunai šeimai bus duota truputį erdvės, kad jie gautų bent kažką, kas panašu į privatumą ir normalumą. Įžymybių kultūra, atrodo, yra dar grobuoniškesnė nei kada nors anksčiau“.

Tačiau dabar „Eurythmics“ žvaigždė atskleidė, kad jos komentarai sulaukė tulžingo kai kurių interneto vartotojų atsako.

Ketvirtadienį paskelbtoje žinutėje ji rašo: "Vakar tinklaraštis gavo nemažai nesantaiką sėjančių atsakymų ... Gerbiu kiekvieno teisę į savą nuomonę, bet mano tolerancija užgaulumui nulinė. Maža dalelė žmonių tiesiog koneveiks ... Tai suprantu ... Bet dergimai bus blokuojami ir draudžiami“.

"Monarchija yra viena tų temų, dėl kurių žmonės (labai) išgyvena“, - pridūrė dainininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių