Dainininkas V. Šiškauskas Lietuvos mamas sveikina nauja daina „Žibutė“

  • Teksto dydis:

Dainininkas Vytautas Šiškauskas visos Lietuvos mamas sveikina su artėjančia Motinos diena pasidalindama naujausia savo daina „Žibutė“.

Pasak dainininko, nuo pat vaikystės ši mažytė gėlė jam būdavo pagrindinis ženklas, kad prasidėjo naujas metų laikas. „Atsimenu, kaip bėgdavau į mišką skinti vos pasirodžiusių žibučių. Man būdavo begalinis džiaugsmas įteikti jų puokštelę mamai. Kartais su draugais žibučių prisirinkdavom ir daugiau, o tada jas parduodavom, atsistoję prie ūkinių prekių parduotuvės, – dalinosi linksmais prisiminimais V. Šiškauskas. – Kiti gautas kapeikas dažniausiai išleisdavo saldainiams, o aš nupirkdavau mamai dar ir kokią nors mažą dovanėlę... Šiemet šių gėlių nepririnkau, tačiau pasidalinsiu daina, kuri vadinasi „Žibutė“. Tikiuosi, kad ji suteiks visiems daug gerų, pavasariškų emocijų.“

Kitą savaitę Vytautas Šiškauskas žada dalyvauti poezijos ir dainų popietėje poetui Vytautui Barauskui atminti. Prasmingus ir įtaigius jo tekstus atlikėjas yra panaudojęs tokiose dainose, kaip „Ačiū tau“, „Nemigo naktį“, „Ateik“, „Kai mes šalia“, taip pat naujausiame kūrinyje „Žibutė“.

Šiuo metu rengiamame naujame Vytauto Šiškausko albume bus galima išgirsti ir daugiau dainų su Vytauto Barausko parašytais tekstais.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

joana

joana portretas
dzamaoi\i s damais kulas sau kataus vautas tajas tani ziweles tau ris

jaona

jaona portretas
LABAS VARKAS ĮPASKBININ PAS TEVa zamenas kanes taip sankas tus

Anonimas

Anonimas portretas
lkabas paskyk tau
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių