Dainininkas R. Kelly neigia vergėmis laikęs moteris

  • Teksto dydis:

Ritmenbliuzo žvaigždė R.Kelly (R.Kelis) pirmadienį neigė skandalingus įtarimus, kad vergėmis laikė kelias moteris ir kontroliavo visas jų gyvenimo sąlygas.

50-ies metų dainininkas, tokių hitų kaip „I Believe I Can Fly“ atlikėjas, „nedviprasmiškai neigia tokius kaltinimus ir uoliai persekios savo kaltintojus ir (sieks) savo gero vardo susigrąžinimo“, sakoma jo advokatės Lindos Mensch (Lindos Menš) pareiškime.

Internetinė žiniasklaidos kompanija „BuzzFeed News“ anksčiau pirmadienį paskelbė, kad name netoli Atlantos ir studijoje Čikagoje gyveno šešios moterys ir kad R. Kelly kontroliavo jų mitybą, aprangą ir seksualinį gyvenimą, kurį filmuodavo.

Vienos įtariamos aukos tėvai prie minėto namo netoli Atlantos surengė spaudos konferenciją ir pareiškė, kad jų 21-erių metų dukra nutraukė visus ryšius.

„Mano dukrai smarkiai išplautos smegenys, – sakė motina Jonjelyn Savage (Džondželin Saveidž). – Mes tik norime, kad jis ją paleistų ir leistų jai gyventi savo gyvenimą.“

Dukra, Jocelyn Savage (Džoslin Saveidž), interviu paskalų svetainei TMZ neigė bet kokią prievartą.

„Tik noriu pasakyti, kad mano gyvenimas geras, man neplaunamos smegenys ir panašiai“, – sakė ji, bet nesutiko atsakyti į detalesnius klausimus apie jų sąlygas. Pasak jos, ji su tėvais nesikalba, nes supyko dėl jų kaltinimų.

R. Kelly yra tarp didžiausios sėkmės sulaukusių pastarųjų metų ritmenbliuzo atlikėjų, bet jį nuolat persekioja skandalai.

2008 metais jis buvo išteisintas dėl vaikų pornografijos – kaltinimai buvo susiję su laikraščio „Chicago Sun-Times“ pranešimu, kad jis turi vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuotas dainininko seksas su nepilnamete.

„BuzzFeed News“ pranešime, kuriame cituojami R. Kelly artimi žmonės, jis vadinamas kone kultine figūra ir sakoma, kad tarp jo apžavėtų moterų yra tokių, kurios siekia muzikinės karjeros.

Buvusia muzikanto asmenine padėjėja vadinama Cheryl Mack (Šeril Mak) sakė, kad R. Kelly yra „proto valdymo meistras“.

Tačiau pranešime nurodoma, jog policija nesiėmė jokių veiksmų, nes minimos moterys yra pilnametės ir, kaip manoma, palaiko santykius abipusiu sutikimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių