Dainininkas Ch. Brownas sulaikytas dėl grasinimo ginklu

  • Teksto dydis:

Chrisas Brownas (Krisas Braunas) antradienį Los Andžele po kelias valandas trukusios priešpriešos buvo sulaikytas dėl įtarimo užpuolimu, pranešė policija. Nurodoma, jog viena moteris pareiškė, kad dainininkas į ją buvo nukreipęs ginklą.

Dainininkas, kuris jau daugybę kartų turėjo reikalų su teisėsaugos pareigūnais, buvo nuvežtas į policijos nuovadą. Anksčiau Los Andželo policijos departamentas pranešė, kad pareigūnai dėl 3 val. 11 min. vietos (13 val. 11 min. Lietuvos) laiku gauto moters pagalbos prašymu nuvyko į Ch. Browno namus.

27-erių dainininkas socialinėje žiniasklaidoje paneigė padaręs ką nors bloga ir virtinėje „Instagram“ paskelbtų vaizdo įrašų ragino policiją gauti kratos orderį ir ateiti į jo namus. „Kai gausite orderį bet kam, ką jums reikia padaryti, ateisite tiesiai čia ir nieko nepamatysite, idiotai“, – kalbėjo aiškiai pasipiktinęs Ch. Brownas.

Jis deklaravo paramą judėjimui prieš policijos brutalumą „Black Lives Matter“ („Juodųjų gyvybės svarbios“) ir pareiškė: „Jūs visi esate blogiausia gauja pasaulyje, policija.“

Dainininkas tvirtino, kad kietai miegojo ir kad jį pažadino prie namų atvažiavusi policija bei žiniasklaidos atstovai. „Taigi – miegu vidury prakeiktos nakties, tiesiog prabundu, o aplink visi tie (keiksmažodis) sraigtasparniai“, – sakė jis.

„Ten prie vartų policija... Ko (keiksmažodis) dar jūs norit iš manęs, broliai? Laikausi nuošaly. Rūpinuosi savo dukra. Dirbu... Kai paskambinu policijai dėl persekiotojų, kurie kelia pavojų mano gyvybei, jie neatvažiuoja iki kitos dienos. Jeigu kas nors pareiškia (keiksmažodis) įtarimą dėl manęs – visa (keiksmažodis) greitojo reagavimo komanda“, – piktinosi Ch. Brownas.

„Galvojat, kad to norėjau?“

Policija iki popietės gavo kratos orderį ir įžengė į didžiulius dainininko namus, kur buvo ir advokatas. Žmones, kurie išėjo iš tų namų, apieškojo policija, bet niekas iš karto nebuvo areštuotas, sakė policijos atstovas Chrisas Ramirezas (Krisas Ramiresas).

Paskalų svetainė TMZ pranešė, kad Ch. Brownas pro langą išmetė kažkokį sportinį krepšį ir kad policija rado ginklą bei narkotikų.

Baylee Curran (Baili Kjuran), kuri šiemet laimėjo grožio konkursą „Mis Kalifornijos regionas“, per „Instagram“ patvirtino, kad tai ji skambino policijai. „Ar jūs visi tikrai galvojat, kad to norėjau ir tai sukėliau?“, – klausė B. Curran. „Jei kas nors įremtų ginklą jums į galvą, ką darytumėte? Skambintumėte policijai“, – sakė ji.

Ji taip pat pasikalbėjo su TMZ ir papasakojo, kad su drauge įlipo į karštą vonią Ch. Browno namuose ir kad dainininkas bei dar vienas vyras supyko, kai ji išreiškė susižavėjimą pastarojo deimantų vėriniu. Pasak B. Curran, ji su drauge išbėgo lauk ir pasislėpė po kaimyno automobiliu. Vienas Ch. Browno darbuotojų jas vijosi. Modelis TMZ nurodė, kad Ch. Browno namuose lankėsi ir anksčiau, bet niekada nebuvę jokių problemų.

Ritmenbliuzo atlikėjas, kurio „Run It!“ ir „Kiss Kiss“ buvo užėmę pirmąsias singlų sąrašų vietas, jau daug metų konfliktuoja su teisėsauga. Labiausiai žinomas yra jo teistumas dėl tuometinės draugės Rihannos (Rijanos) sumušimo prieš 2009 metų „Grammy“ apdovanojimų įteikimo ceremoniją, kurią popmuzikos dainininkė dėl to turėjo praleisti.

2014-aisiais Ch. Brownas padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl vyro užpuolimo prie viešbučio Vašingtone, o anksčiau šiais metais viena moteris apkaltino jį sumušimu Las Vegase.

Pernai jis buvo apkaltintas sukčiavimu Filipinuose, dėl neįvykusio koncerto. Tada dainininkas, laukdamas galimybės išvykti iš šalies, taip pat piktinosi per „Instagram“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių