D. Tamošiūnaitė: dirbti D. Šakalienės padėjėja Seime pasisiūliau pati

Žinomos televizijos, radijo laidų ir renginių vedėjos Daivos Tamošiūnaitės karjeroje – pokytis. Moteris kasdien varstys parlamento duris: ji tapo Seimo narės, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovės Dovilės Šakalienės padėjėja.

Žinia apie naują veiklą D. Tamošiūnaitė pasidalino ir socialiniame tinkle. „Noriu. Apsisprendžiau. Šį sezoną keturis mėnesius dariau televizinį projektą „Už vaikystę“. Važinėjau po Lietuvą, mačiau gražių pavyzdžių, kaip galima pasirūpinti vaikais, kad jie galėtų tapti laimingesniais, – portalui pasakojo D. Tamošiūnaitė. – Aplankiau begalę globėjų, šeimų, namų, dienos ir šeimos centrų. Noriu dirbti ir likti prie šių socialinių problemų, bendradarbiauti, ir mano sukauptos žinios, patirtis galėtų duoti kažką gero“.

Gerai apsvarsčiusi D. Tamošiūnaitė pati pasiūlė Seimo narei D. Šakalienei tapti jos padėjėja. „Nenorėjau tapti bet kokio Seimo nario padėjėja, todėl pasisiūliau dirbti šioje man svarbioje ir aktualioje srityje bei padėti Dovilei. Žinau jos požiūrį, sekiau jos mintis, tai, ką ji daro, koks jos požiūris, – tęsė Daiva. – Ir intuicija manęs neapgavo – tapome artimos. Man svarbu, ką ji daro, mūsų požiūriai sutapo“.

Seimo narės padėjėjos D. Tamošiūnaitės atlyginimas – 600 eurų „į rankas“.

Ar televizijai Daiva jau tarė „sudie“? Televizija dabar šiek tiek nustumta į šoną, – prisipažino moteris. – Tačiau jei galėčiau, mielai kurčiau socialines laidas, bet nenoriu istorijų iš Lietuvos dumblo. Jei būtų galimybė dirbti ir televizijoje, dirbčiau ir naktimis“.

2008-aisias metais D. Tamošiūnaitė buvo išrinkta į Seimą su Tautos prisikėlimo partijos sąrašu, tačiau tuomet nusprendė atsisakyti Seimo narės mandato. „Atsisakiau dėl asmeninių priežasčių ir to nesigaili, – tikino ji. – Tuomet taip reikėjo“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

is tiesu

is tiesu portretas
atitiko kirvis kota.Turesime ne viena cirko numeri.Bet kaip gali tokios Tamosiunaites uzimti tokias pareigas,juk ji tiesiog nekompetatinga,siek tiek pasimaiso\vis reciau\televizijoje.Ar kiekvienas pasissiules gali tapti patareju-padejeju.Ne,todel tokia praktikas reikia uzdrausti.Ka renkasi seimo nariai turi buti taip pat tikrinama,kad nepatektu giminaiciai ir be kompetencijos zmones.

Anonimas

Anonimas portretas
Pagal įstatymą padėjėjus pasirenka pats Seimo narys. Tad šiuo atveju atitiko "atitiko kirvis kotą". Ir ne kitaip. Su ta Šakaliene dar pamatysime "cirkų".

Anonimas

Anonimas portretas
Į seimą turėtų patekti tik tie kuriuos tauta išrenka.Labai gaila kad tampa tautos išlaikitiniais nerinkti tautos žmonės.Jeigu išrinktas žmogus į seimą nesugeba arba nesupranta ką ir kaip reikia dirbti jame,tai kam iš vis jie yra renkami.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių