D. Montvydo turas: šou bus didelis, bet svarbiausia – meilė muzikai

Naujas albumas, nauji kūriniai, dalyvavimas „Eurovizijos“ muzikiniame konkurse, naujos patirtys ir įspūdžiai – visa tai Donatas Montvydas žada apibendrinti spalio 14–16 d. vyksiančiame savo koncertiniame ture „Top 3“.

„Augame ir keičiamės. Žiūrovas yra mūsų istorijos liudininkas“, – sako atlikėjas, pasirodysiantis Klaipėdos, Kauno ir Vilniaus publikoms.

„Prisideda nauja komanda, kaskadininkai, tačiau esmė nesikeičia, nes šou gali būti didžiulis, bet mūsų meilė muzikai ir tai, ką mes norime pasakyti, pagarba žiūrovui visada bus svarbiausia“, – tikina D. Montvydas.

Dainininkas lieka ištikimas įvairiausiems muzikos stiliams. „Mano muzika atspindi mane: nuo lyrinių baladžių iki klubinės muzikos. Tai – visos spalvos, kurios yra manyje“, – sako jis.

Po koncertinio turo atlikėjas planuoja vykti į Švediją, kur įrašinės naują kūrinį. „Mintimis koncentruojuosi į tarptautinę karjerą ir rinką, nors tai labai sunku, bet tai daryti reikia“, – mano jis.

Plačiau – laidos „Labas rytas, Lietuva“ pokalbyje.

Koncertinio turo koncertai „Top 3“ vyks: spalio 14 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, spalio 15 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje, spalio 16 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje. Bilietus platina bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių