D. Montvydo koncertų ture – netikėtas svečias

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą atlikėjas Donatas Montvydas pradėjo savo koncertines gastroles po Lietuvą. Pirmieji, progą išvysti atlikėją su styginių kvartetu, turėjo uteniškiai. Susirinkę gerbėjai neslėpė džiaugsmo, kad vienas geriausių šalies atlikėjų, surengė turą ir mažesniuose miestuose.

„Džiaugiuosi, kad šį pavasarį nusprendėme aplankyti mažesnius miestus, nes mažesnėse erdvėse, galiu sukurti intymią aplinką bei pažvelgti kiekvienam atėjusiam į akis“, – džiaugėsi atlikėjas.

Koncerto Utenoje metu, gerbėjų laukė ir staigmena. Scenoje pasirodė jaunoji atlikėja – Justina Budaitė, trečiadienį pristačiusi naują kūrinį „Ten, Kur Tu“, įrašytą kartu su D. Montvydu.

Atlikėja teigė: „Tai buvo nuostabus koncertas! Styginiai nuspalvino vakarą visiškai naujomis spalvomis. Publika labai šiltai priėmė tiek Donatą, tiek mane. Labai džiaugiuosi, kad turiu galimybę, pasirodyti su profesionalais. Kaip tik šiandien, buvo mūsų, su Donatu, dueto „Ten, Kur Tu“, premjera gyvai.“

„Džiaugiuosi, galėdamas padėti tokiai jaunai ir talentingai atlikėjai pajausti, kas yra scena, susirinkusių žmonių dėmesys bei jauki užkulisių atmosfera. Manau, kad Justiną šis turas paskatins eiti pirmyn“, – atviravo Donatas.

Koncertinio turo metu atlikėja planuoja aplankyti net šešis Lietuvos miestus.

Duetas kviečia į koncertus: kovo 16 d. – į Telšius, kovo 17 d. – į Šiaulius, kovo 18 d. – į Marijampolę, kovo 25 d. – į Plungę ir kovo 30 d. – į Mažeikius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių