D. Montvydas: tikiu, kad J. Timberlakas pakeis lietuvių požiūrį į „Euroviziją“

Praėjusį šeštadienį vykusiame „Eurovizijos“ finale mūsų šalies atstovas Donatas Montvydas lipo į vieną sceną ne tik su kitų šalių atstovais, bet ir su iš JAV savo dainos pristatyti atskridusiu Justinu Timberlake'u. Laidos „Laba diena, Lietuva“ kūrybinės komandos kalbintas D. Montvydas svarstė, kad šio pasaulinio garso atlikėjo pasirodymas galėtų pakeisti lietuvių požiūrį į šį konkursą.

„Stovėti toje pačioje scenoje su J. Timberlake‘u – ypatingas jausmas. Labai tikiuosi, kad Lietuva „Euroviziją“ pamatys kitomis akimis. Galbūt ir trūko tokios pasaulinės megažvaigždės kaip jis, kad šis konkursas Lietuvoje būtų gerbiamas ne tik mūsų visuomenės, bet ir valdžios, politikų. Tai yra renginys, prilygstantis „Grammy“ ar „Oskarams“, o pagal auditoriją netgi juos ir lenkiantis. Tai yra puikus renginys ir J. Timberlake`as savo buvimu tai įrodė. Ten susirenka geriausi“, – kalbėjo dainininkas.

Atlikėjas taip pat teigė sulaukęs daug dėmesio iš įvairių valstybių, ir neslėpė, kad dar labiau dėmesys išaugo patekus į finalą.

„Labai daug dėmesio mano dainai, pasirodymui ir man pačiam, kaip atlikėjui, skyrė australai ir kinai, kurių šou verslo industrijoje judantys ir akrobatinius triukus atliekantys dainininkai yra labai populiarūs. Todėl išskirtinio dėmesio sulaukiau iš šių dviejų valstybių“, – pabrėžė jis.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidos „Laba diena, Lietuva“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vladas

vladas portretas
Tik pamanykit!Devintoji vieta.Man rodos yra ir aukstesniu vietu.Dabar zurnaliugos fiksuos kiekviena musu,,didvyrio"pirstelejima.Atrado dar viena,,meilutyte".

Saulius

Saulius portretas
.....:):)miau?Rock muzika nugalės kysačka?

begedis Montvidas

begedis Montvidas portretas
Taip Montvida dekodamas ir nenusilenke iki zemes EMIGRANTAMS. Ne emigrantai Lietuvai nematyti devintos vietos kaip savo ausu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių