D. Montvydas: pirmą kartą ją pabučiavau tiesiog ant scenos

  • Teksto dydis:

Artėjant visų įsimylėjėlių taip laukiamai Šv. Valentino dienai, laidos „Pasaulis pagal moteris“ komanda skuba dalintis gražiausiomis meilės istorijomis. Viena iš jų – atlikėjo Donato Montvydo bei jo žmonos Veronikos, kurie šiuo metu laukia antrojo vaikelio gimimo.

TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ Donato akys kaip visada švyti, tačiau jose matyti dar daugiau liepsnelių nei įprastai. Tai – antrojo vaikelio, gimsiančio vos už mėnesio laukimas. „Laukiasi ne ji, o mes“, – pabrėžia Donatas ir sutinka, kad šiuo metu dar didesnė dalis jo širdies yra namuose, kartu su šeima.

„Viskas taip susidėliojo, kad koncertinis turas sutaps su vaikelio gimimu kovo mėnesį, todėl nenustebkite, jeigu būdamas kur nors Plungėje ar Rietave, nespėsiu su jumis atsisveikinti ir iš karto po koncerto skriesiu į Vilnių“, – šypsosi esamas ir būsimas tėvelis. Šiandien jis spinduliuoja branda ir pasitikėjimu – juk į pasaulį ateina jau antroji atžala.

Paklaustas, kuo labiausiai sužavėjo Veronika, Donatas nedvejoja – ypatingas moteriškumas. „Ir kuo toliau, tuo labiau jis atsiskleidžia. Su kiekviena diena, su kiekvienu mūsų gyvenimo iššūkiu“, – pabrėžia vyras. Žinoma, Donatas pripažįsta, kad pačioje pradžioje, kaip ir daugelį, labiausiai pirmyn varo aistra. „Bet ji juk neatsiejama nuo to paties moteriškumo“, – papildo pašnekovas. Dar kitas santykių etapas, pasak Donato, – pagarba, o į ją turėtų tilpti viskas: žavėjimasis tiek išoriniu, tiek vidiniu moteriškumu, pagarba žmogaus slapčiausiam pasauliui, pagarba kiekvienam jo pojūčiui, nuolatinis galvojimas: „o kaip ji dabar jaučiasi“?

Donato romantiškumo galėtų pavydėti kiekviena mylimoji. Pajautęs, kad atėjo tinkamas metas „pralaužti simpatijų ledus“, Donatas Veroniką pabučiavo tiesiog ant scenos, matant visiems žiūrovams. „Galvojau, kad arba bus labai gerai, arba labai blogai, – prisimena Donatas. – Bet buvo labai gerai.“

Dar vienas romantiškos Donato prigimties pavyzdys – piršlybos ant dangoraižio stogo Japonijoje. Donatas kalba apie tai svajingai, tačiau leidžia suprasti, kad romantika jiems – ne tam tikrų progų priedas, o nuolatinė gyvenimo palydovė.

Donatas sutinka, kad ruošimasis turui ir vaikelio laukimas neatsiejami vienas nuo kito, todėl daugelis akordų tikrai bus ypatingai švelnūs ir jausmingi. „Mano muzika visada yra susijusi su mano gyvenimu, todėl kitaip ir negalėtų būti“, – šypsosi Donatas ir sėda prie fortepijono išduoti mums vieną iš ruošiamų melodijų.

Kokia tai melodija bei už ką dar Donatas taip myli Veroniką – laidoje „Pasaulis pagal moteris“ šį šeštadienį 10 val. ryto per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių