D. Montvydas: „Euroviziją“ į Lietuvą tikrai galime atvežti

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale teisėjo kėdėje sedės ir didžiausią patirtį šiame konkurse turintis Lietuvos atlikėjas Donatas Montvydas. Atlikėjas tikina, kad laimėti „Euroviziją“ Lietuva tikrai turi šansų.

Puikiai žinantis, koks jaudulys šią akimirką užvaldęs kiekvieną iš septynių finalistų, didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje du kartus stovėjęs D. Montvydas turi patarimą.

„Tiesiog išgyventi. Aš ir pats dabar jaudinuosi, nes kai jauti visų jaudulį, dalį jo perimi. Reikia išgyventi ir tik per praktiką ateis sugebėjimas tvarkytis tokiose situacijoje. Žinoma, jei tai – jau kritinis momentas, kai tu sustoji, pamiršti ką nors, reikia turėti metodą, giliai kvėpuoti, pagalvoti apie kažką. Bet tai yra gyvenimas, vieno karto scenoje nesulyginsi su dvidešimčia kartų. Tai tiesiog reikia padaryti. Meistriškumas ateina su laiku“, – ramina dainininkas.

D. Montvydas šeštadienio vakarą ne tik skirs savo balus. Su praėjusių metų eurovizine daina jis pradės konkursą, o paskelbus laimėtoją – perduos jam jau simboliu tapusią iš Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos gautą Vyčio vėliavą.

„Kaip gaila, norėjau jos neatiduoti, pasilikti sau, padaryti kopiją ir pasirašyti“, – juokėsi jis.

Nušaukime bent vieną zuikį, parodykime, kad Lietuva yra moderni, šiuolaikiška. Jei jaunimas nepasiduos arenos dydžiui ir jauduliui, aš būsiu už jaunimą.

Laimėtojui dainininkas sakė turintis paprastą palinkėjimą:  „Atiduodamas vėliavą šį vakarą palinkėsiu Kijeve padaryti viską, ką atlikėjas gali geriausio – pranokti pats save.“

D. Montvydas tikina, jog šį vakarą favoritų nėra, todėl jis siūlo rinkti ne tą dainą, kuri laimėtų „Euroviziją“, o tą, kuri geriausiai atstovautų šaliai.

„Jei galvosime, kas laimės, tokio atlikėjo, mano akimis, nėra, tad išsiųskime dainininką, kuris gal ir nepateks į finalą, bet bent daina bus šiuolaikiška, moderni, galinti skambėti radijuose. Kam siųsti labai menišką dainą, kuri nei gros, nei laimės. Nušaukime bent vieną zuikį, parodykime, kad Lietuva yra moderni, šiuolaikiška. Jei jaunimas nepasiduos arenos dydžiui ir jauduliui, aš būsiu už jaunimą“, – žadėjo jis.

Maža to, D. Montvydas nepamiršo savo pažado grįžti į nacionalinę atranką ir tikina būtinai tai padarysiąs: „Esu užsispyręs ir jei bus ta daina, kurios aš ieškau, būtinai grįšiu. „Euroviziją“ į Lietuvą tikrai galime atvežti.“


Šiame straipsnyje: Donatas MontvydasEurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vik

Vik portretas
Ne,neglime..juo labiau ne su dabartiniais išrinktaisiais į "Euroviziją...Paskutin ė vieta garantuota.:)

jonas

jonas portretas
tu jau parvezei asile,sitie dar baisesni, paskutine vieta garantyota
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių