D. Montvydas apie „Euroviziją“: trečias kartas neišvengiamas

  • Teksto dydis:

„Jei lietuviai seniau gyveno nuo savaitgalio iki savaitgalio ar nuo algos iki algos, tai nuo šiol jie gyvena nuo trečiadienio iki trečiadienio, nes tada laukia „Gero vakaro šou“, – sako TV3 laidos vedėjų duetas – Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis.

Į patogius ir labai nepatogius vedėjų klausimus atsakinės šio vakaro laidos studijos svečias – dainininkas Donatas Montvydas, savo talentą atskleis dešimtmetis būgnininkas, jau dabar talkinantis žinomoms grupėms, o kas nutiko svarbiausio praėjusią savaitę, su ironijos druska ir pipirais apžvelgs Justinas.

Kas įvyko Vilniaus savivaldybėje ir vaikų darželiuose, kokių originalių šūkių politikų rinkiminėms kampanijoms prigalvojo Justinas ir ko Donaldo Trumpo klaus Mindaugas? Po antrosios laidos nesuskaičiuojamo populiarumo sulaukė ne tik vedėjų dueto reklama moterims, užvaldžiusi internetą, bet ir mažųjų herojų „Rimti pokalbiai“ su Justinu. Šįkart laukia klausimai apie mokyklą.

Pozityvių ir netikėtų emocijų tiek žiūrovams salėje, tiek anapus ekranų, suteiks po pasaulį nuolat keliaujantis, jau du kartus Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs išskirtinio balso ir talento dainininkas D. Montvydas.

„Gero vakaro šou“ vedėjai kamantinės Donatą apie vaikystę viename sostinės rajonų. „Mane vadina Donce tik mano kiemas ir jūs“, – į klausimą apie vardo trumpinimą atsakys dainininkas.

„Esu kartą bėgęs, tada lipęs už kampo į obelį ir tyliai ten buvęs“, – prisimins Donatas, M. Stasiulio paklaustas, ar jam kada teko bėgti nuo rajono chebros. Strategiją slėptis medyje J. Jankevičius netruks pavadinti „Katino technika“. „Kuo Krasnūcha išsiskirdavo iš kitų rajonų, tai, kad kai aplink tave ratuku apeina šeši žmonės, nelabai turi pasirinkimą bėgti. Vienintelis dalykas, kurį gali padaryti, – išklausyti“, – su šypsena pasakos dainininkas.

D. Motvydas prasimušė kelią į „Eurovizijos“ dainų konkursą net du kartus: „Pirmoje labai jaudinausi ir bijojau, ką pagalvos Lietuvos žmonės, jei nukrisiu. O šie metai buvo ypatingi, nes mėgavausi nuo...iki.“ Paklaustas, ar čia jau buvo paskutinis kartas, Donatas kreipėsi į publiką. Pasigirdo milžiniškos pritarimų ovacijos, o pasiteiravus, ar visgi vykti nereikėtų, salę apgaubė tyla. „Manau, kad net jei tauta paprašytų nedalyvauti, aš vis tiek dalyvaučiau. Trečias kartas neišvengiamas“, – juoksis D. Montvydas.

Kodėl Donatas slėpdavo, kad moka dainuoti? Ar jis sugebės ekspromtu atlikti dainą „Ilgas kelias“, tiesiog privalomą mokėti, kai šalia – laužas ir gitara? Žiūrovai pamatys ir tai, ko dar nėra matę: gitara užgros ir Donatui akompanuos pats J. Jankevičius.

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais 20.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daininkas

Daininkas portretas
Su bespalviu plonu balseliu tik vaikams dainioti galetu bet ne eurovizijjoj
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių