D. Meiželytė: su K. Rimdžiumi turime bendrą praeitį

  • Teksto dydis:

Vieno žymiausių Lietuvos stilistų – Kęsto Rimdžiaus – iššūkį priėmė Donalda Meiželytė. Jau rytoj, penktadienį, nauju laiku, 17.30 val., TV3 laidoje „Vilnius gyvai“ Donaldai bus sukurtas netikėtas įvaizdis. Maža to, dainininkė nenutylės istorijos, kaip kadaise K. Rimdžiaus bandymas ją stilingai apkirpti pasibaigė ašaromis.

„Mes su Kęstu turime bendrą praeitį“, – atvykusi į laidos filmavimą intrigavo D. Meiželytė. „Tiesą sakant, aš jos bijau“, – ištars K. Rimdžius.

Iš tiesų, jų pirmas susidūrimas kirpėjo kėdėje įvyko daugiau nei prieš 6 metus. Įkvėpta draugių pasakojimų apie stebuklingas K. Rimdžiaus žirkles, Donalda nutarė apsilankyti pas jį.

„Dažiau plaukus varno juodumo spalva, todėl reikėjo pakirpti nušiurusius galiukus. Pasiėmiau butelį šampano ir nuvažiavau pas K. Rimdžių, – laidoje pasakos D. Meiželytė. – O Kęstas tuo metu kaip tik „atkalinėjo“ karė kirpimą. Ir tai išbandė su manimi! Ilgai verkiau…“

Šįkart studijoje juoko bus tikrai daugiau nei praeities ašarų. K. Rimdžius, įvertinęs Donaldos esamą, pasak jo – „spalvų bombos“ – stilių, sukurs jai visiškai kitokį, skandinavišką įvaizdį, kurį praturtins „donaldiškomis“ detalėmis.

Kaip po įvaizdžio pokyčių jausis dainininkė? Viskas paaiškės jau rytoj.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių