D. Meiželytė: atrodžiau kaip hipopotamas

  • Teksto dydis:

Šį vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ žinomi žmonės pasakos apie savo kovą su kilogramais. Štai dainininkė Donalda Meiželytė prisipažins, kad buvo laikas, kuomet ji turėjo nemažą antsvorį.

„Svėriau turbūt 92 kg. Valgiau viską riebiai, majonezą valgiau, viską tik valgiau ir valgiau. Visą laiką kažką griauždavau“, – laidoje kalbės D. Meiželytė.

Moteris sako, kad po vienos laidos ji supratusi, jog turi problemų su antsvoriu: „Pastebėjau, kad prie sesės atrodau kaip hipopotamas“. Donalda laidoje atviraus, kad jos gyvenime būna sunkių etapų, kuomet tiesiog nesinori nieko daryti. „Ateina tokios lengvos depresijos laikas, tada liūdna, nieko nenori, tik guli, kemši, niekur neini, svoris pučiasi ir žiūri, kad esi visiškas vinipuchas.“

Laidoje taip pat dalyvaus dainininkė, politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė, kuri sakys, kad buvo laikas, kuomet teko susimąstyti dėl savo formų. „Svėriau 75 kg. Čia buvo mano didžiausias svoris, tai buvo 11 kg daugiau nei turėčiau sverti“, – sako A. Buškevičiūtė.

Mergina sakys, kad ji svorio priaugo dėl prastos mitybos. „Mano svoris didėjo ir dėl blogų mitybos įpročių. Man pusryčiai ir pietūs neegzistavo, egzistavo tik vakarienė. Išeini į paskaitas, grįžti vėlai vakare ir atsivalgai už visą dieną. O kadangi esi studentė, taupai pinigus, tai nusiperki pigesnio maisto – makaronų,  kuriuos pasigamini su sūriu. Ir to tikrai užtenka. Dideles porcijas valgydavau“, -–sakė A. Buškevičiūtė.

Agnė pasakos, kad ji atsikratė papildomų kilogramų, nes norėjo būti graži pati sau. „Norėjau prieš save gerai atrodyti. Nebuvo man problemų su sveikata, bet jaučiausi apsunkusi, tokia sunkia moterimi. Žiūri į mylimiausias sukneles, ir žinai, kad į jas jau netelpi, morališkai buvo labai sunku“, – sakė A. Buškevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Begemotas

Begemotas portretas
Tu ir dabar taip atrodai, babulka...

be hormonų

be hormonų portretas
hipopotamų tapti neįmanoma...

Lina

Lina portretas
O kam įžeisti didelius žmones ?Gal kas kenčia nuo ligų, netekties?Dabar visi Lietuvoj privalo būt jauni, liekni, sveiki.O kitiems ką?Žudytis?Baikit su tom anoreksikėm bulimikėm diskutuoti apie lieknėjimus .Iš ūgio centimetrų atėmus 100 bus puikus svoris.Sultingas taip sakant...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių