D. Lovato atiteks LGBT Avangardo apdovanojimas

  • Teksto dydis:

Popmuzikos žvaigždė Demi Lovato turėtų susilaukti išskirtinio savo gerbėjų gėjų dėmesio per 27-ąją GLAAD žiniasklaidos apdovanojimų teikimo ceremoniją.

Miela lotynų amerikietė, puoselėjanti romantiškus santykius su aktoriumi Wilmeru Valderrama (Vilmeru Valderama), bus pagerbta pasaulio lesbietes, gėjus, bisesksualus ir translyčius ginančios organizacijos Avangardo apdovanojimu Los Andžele kitą mėnesį.

Šiemet pirmą kartą Gėjų ir lesbiečių aljanso prieš šmeižtą (GLAAD) žiniasklaidos apdovanojimų ceremonija bus transliuojama per televiziją.

Avangardo apdovanojimas yra skiriamas „žiniasklaidos profesionalams, kurie pasiekė didelių permainų skatindami lygybę ir tolerantiškumą“. Anksčiau šį apdovanojimą yra gavę Kerry Washington (Keri Vašington), Jennifer Lopez (Dženifer Lopes), Kristin Chenoweth( Kristin Čenovet), Charlize Theron (Čarliz Teron), Elizabeth Taylor (Elizabet Teilor), Antonio Banderas (Antonio Banderasas), Drew Barrymore (Driu Barimor), Janet Jackson (Džanet Džekson) ir Sharon Stone (Šeron Stoun).

Nepailstanti lesbiečių, gėjų, biseksualų ir translyčių (LGBT) advokatė viešai yra pasidžiaugusi savo seneliu, kuris buvo gėjus ir apie tai viešai prabilo septintajame dešimtmetį. Pasak D.Lovato, jo drąsa jai suteikia jėgos „kovoti už tai, kuo tikiu“.

D.Lovato tapo LGBT atstovų numylėtine ir dalyvavo jų paraduose Los Andžele ir Niujorke. Vienas jos vaizdo klipų „Really Don't Care“ buvo nufilmuotas Los Andželo gėjų parade.

Ji taip pat yra suvaidinusi lesbietę populiariame televizijos seriale „Glee“, pabrėždama, kad tikisi, jog „jos sukurtas personažas privers žmones pamilti save tokius, kokie jie yra, ir priimti save tokius, kokie yra“.

D.Lovato yra ir kitaip susijusi su GLAAD organizacija – ji yra buvusi šios grupės kasmetinės kampanijos prieš patyčias „Spirit Day“ ambasadorė. Be to ji, keliaudama po pasaulį viešino Lotynų Amerikos LGBT šalininkų veiklą, siūlė paramą patiriantiems patyčias žmonėms, patarė jiems naudotis „Todo Mejora“ (taip vadinamas projekto „It Gets Better“ padalinys) ištekliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių