D. Lovato 21-ojo gimtadienio proga gavo ožį

Dainininkė Demi Lovato nuo šiol turės gauruotą kompanioną, kuris palaikys jai draugiją labdaringos misijos Afrikoje metu – jos 21-ojo gimtadienio proga vietiniai jai padovanojo ožį.

Laidos „X faktorius“ teisėja šiuo metu Kenijoje darbuojasi su organizacija „Free the Children“, kuri rūpinasi vaikų vystymusi.

Ji padeda statyti naują mokyklą šioje šalyje ir savanoriškai dirba vietos bendruomenėse, todėl gimtadienio proga iš masajų gavo gyvūną, kuris tradiciškai yra dovanojamas Afrikoje.

Twitter.com savo gerbėjams ji parašė: „Trpk (tarp kitko)...nieko ypatinga, bet viena iš masajų bendruomenių gimtadienio proga man padovanojo OŽĮ!!! Pavadinau jį Biliu“.

Aiškindamasi, kodėl gimtadienį nusprendė paminėti šiame kontinente, o ne likti su šeima ir draugais, ji rašo: „Kadangi 21-asis yra labai reikšmingas gimtadienis, norėjau jį atšvęsti įsimintinai ir prasmingai, o ne rengti didžiulę gimtadienio puotą“.

„Žinojau..., kad savanoriškas darbas „Free The Children“ suteiks mano gyvenimą pakeisiančių neužmirštamų įspūdžių su man artimiausiais žmonėmis“, – rašė D.Lovato.

„Be to, pastaruosius metus dirbau su šia organizacija ir buvo gera savo akimis išvysti tą nuostabų darbą, kuris yra atliekamas jaunų žmonių pastangų dėka šioje šalyje“, – džiaugėsi ji.


Šiame straipsnyje: Demi Lovatoožysgimtadienis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių