D. Kasparaitį priešininkai vadino ir komunistu, ir fašistu

  • Teksto dydis:

Vienas geriausių Lietuvos ledo ritulininkų, olimpinis čempionas Darius Kasparaitis šiuo metu džiugina Lietuvos ledo ritulio gerbėjus – jo žaidimą galima stebėti Lietuvos ledo ritulio rinktinės rungtynėse. D. Kasparaitis atvirai pasakoja ne tik apie savo karjeros pradžią Elektrėnuose, bet ir apie šeimą.

„Elektrėnai nuo pat mano vaikystės buvo išskirtiniai. Man pasisekė, kad ten gimiau, nes pas mus buvo pirmas ledas, ledo rūmai, ir mes visada čiuoždavome už dyką, paskui eidavome ant ežero čiuožti, buvom porą kartų įlūžę į tą ežerą“, – TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ šį vakarą pasakos Darius. Jo teigimu, dabar Elektrėnuose gyvena gal 200 vaikų ir 120 iš jų žaidžia ledo ritulį, todėl natūralu, kad Elektrėnai yra Lietuvos ledo ritulio sostinė ir geriausi žaidėjai kilę būtent iš šio miesto.

Laidos vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis parodys žiūrovams ir geriausiai atidirbtus bei priešininkus į neviltį varančius D. Kasparaičio judesius ant ledo. „Kai esi šešių vaikų tėvas, tai net truputį gėda žiūrėti, vaikams tokių vaizdų negali parodyti“, – paskui juokaus Darius.

Vis dėlto ledo ritulininkas papasakojo, kad trys jo vaikai jau dabar žaidžia ledo ritulį, o dvi dukras jam tenka nuolat tramdyti, nes jos irgi labai mėgsta aikštelėje pastumdyti priešininkus, ypač berniukus.

Darius įsitikinęs, kad ledo ritulys yra ir savotiška terapija, nes galima išsilieti ant priešininkų. Tiesa, jam pačiam taip pat yra tekę prisiklausyti nemažai įžeidimų: „Kai žaidi Amerikoje, tai visi vadina komunistu, o Rusijoje – fašistu“, – pasakojo Darius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių