D. Hoffmanas nori „meilės istorijos“ su J. Dench

  • Teksto dydis:

Holivudo aktorius Dustinas Hoffmanas (Dastinas Hofmanas) prisipažino, kad žavisi „nuostabia“ brite Judi Dench (Džudi Denč), ir sakė, kad jam labai patiktų nusifilmuoti kokiame nors romantiniame filme su šia dama.

„Absolvento“ (The Graduate) žvaigždė tai sakė drauge su J.Dench nusifilmavęs Roaldo Dahlio (Roaldo Dalio) „Esio Trot“ adaptacijoje, kurią kūrė britų transliuotojas „BBC One“.

77 metų D.Hoffmanas 79 metų J.Dench pavadino „nuostabiai atrodančia moterimi“ ir sakė, kad internete pasižiūrėjo kai kuriuos ankstyvuosius jos darbus.

„Pasakiau Judi: „Jei būčiau sutikęs jus tuomet, nebūčiau jūsų paleidęs“. Turi būti būdas sukurti meilės istoriją, kurioje mes susitinkame būdami dvidešimt kelerių, bet vis dėlto vaidiname tokie, kokie esame dabar“,– sakė aktorius.

Televizijos filme „Roald Dahl's Esio Trot“ D.Hoffmanas vaidina viengungį, įsimylėjusį savo kaimynę, kuri visą savo meilę skiria laikomam vėžliukui ir kurią įkūnija filmų apie Džeimsą Bondą žvaigždė J.Dench.

Ši „Noting Hilo“ (Notting Hill) ir „Ketverių vestuvių ir vienerių laidotuvių“ (Four Weddings and a Funeral) scenaristo Richardo Curtiso (Ričardo Kertiso) adaptacija turi būti parodyta per Kalėdas.

R.Curtisas anksčiau šį mėnesį sakė, kad D.Hoffmano ir J.Dench veikėjai šiame filme yra pora, kuri turi daugiausiai galimybių likti drauge iš visų jo filmų veikėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių