D. Hoffmanas apie įtariamą lytinį priekabiavimą: tai manęs neatspindi

  • Teksto dydis:

Holivudo aktorius Dustinas Hoffmanas (Dastinas Hofmanas) atsiprašė už įtariamą lytinį priekabiavimą prie 17-metės stažuotojos 1985 metais ir pridūrė, jog „tai neatspindi to, koks jis yra“.

Rašytoja Anna Graham Hunter (Ana Grem Hanter) teigia, kad 80 metų aktorius televizijos filmo „Komivojažieriaus mirtis“ (Death of a Salesman) filmavimo aikštelėje grabinėjo ją ir „su ja bei jai girdint kalbėjo apie seksą“. Trečiadienį laikraštyje "The Hollywood Reporter" paskelbtame savo straipsnyje ji rašė, kad tąsyk apsiverkė.

"Oskaro" laureatas trečiadienio rytą paskelbė pareiškimą: "Itin gerbiu moteris ir jaučiuosi siaubingai, kad kažkokie mano veiksmai atvedė ją į nepatogią padėtį. Aš gailiuosi. Tai neatspindi, koks esu."

D. Hoffmanas - naujausia Holivudo garsenybė, paminėta per virtinę pastaruoju metu pasipylusių kaltinimų seksualiniu priekabiavimu ir smurtu. Ši kaltinimų banga, išprovokuota paviešinimų apie prodiuserio Harvey Weinsteino (Harvio Veinsteino) skandalingą elgesį, taip pat smogė režisieriui Brettui Ratneriui (Bretui Ratneriui), režisieriui ir scenaristui Jamesui Tobackui (Džeimsui Tobakui), aktoriams Kevinui Spacey (Kevinui Speisiui) ir Jeremy Pivenui (Džeremiui Pivenui).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių