D. Gutauskienė–Laisva ir T. Rimgaila ves naują muzikinį šou

  • Teksto dydis:

Po itin sėkmingo „Muzikinės kaukės“ sezono BTV eteryje šeštadieniais debiutuoja naujas muzikinis šou ir netikėtas vedėjų duetas. Dar niekur nerodytą, visiškai naują projektą „Muzikinis iššūkis“ ves Donata Gutauskienė-Laisva ir Tadas Rimgaila.

„Pirmą kartą tapsiu laidos vedėja. Jaučiuosi drąsiai. Nekantrauju savo jėgas išbandyti naujoje srityje“, – džiaugsmo neslėpė Laisva, o jai pritarė ir Tadas, kuriam laidos vedimas taip pat taps nauja patirtimi.

Projekto „Muzikinis iššūkis“ formatas – dar niekur nematytas. „Keturiolika Lietuvos garsenybių priims muzikinį iššūkį susiburti į duetus. Tiesa, sąstatas kris burtų keliu, tad kiekvieną savaitę pamatysime vis skirtingas poras ir naujus jų atliekamus kūrinius, – intriguoja BTV šou „Muzikinis iššūkis“ prodiuseris Laimonas Kirkutis. – Bet tai dar ne viskas. Porų lauks užduotis dainas atlikti vis skirtingose lokacijose. Naujame šeštadienio šou nestigs geros nuotaikos ir humoro, profesionaliai ir gyvai atliekamų dainų bei teatralizuotų pasirodymų.“

BTV šou „Muzikinis iššūkis“ dalyvaus net 14 žinomų žmonių – 7 vyrai ir 7 moterys – kurie kiekvieną savaitę susiburs į skirtingus duetus, o dainas atliks itin netikėtose vietose.

Įdomu tai, jog šou vedėja D. Gutauskienė-Laisva prisidėjo prie kūrybinio laidos proceso. „Būtent dėl to man šis projektas svarbus visomis prasmėmis“, – tikina ji. Ir nors Laisva neatsisakytų sudalyvauti projekte „Muzikinis iššūkis“ dalyvio teisėmis, atlikėja prisipažino, kad nauja patirtis ją vilioja labiau. „Muzikiniai projektai labai grūdina ir skatina tobulėti, tad man dalyvavimas būtų labai vertingas. Bet neslėpsiu, kad laidos vedėjos kėdė – mano sena svajonė, kuri po daugybės metų išsipildė.“ Vis dėlto, naujasis Laisvos partneris T. Rimgaila prisipažįsta, kad lengva nebus. „Tikiuosi, kad mums pavyks būti puikia vedėjų komanda, tačiau šiek tiek neramu. Ji labai daug ir garsiai kalba, tad teks ir man pasitempti“, – juokavo Tadas.

BTV šou „Muzikinis iššūkis“ dalyvaus net 14 žinomų žmonių – 7 vyrai ir 7 moterys – kurie kiekvieną savaitę susiburs į skirtingus duetus, o dainas atliks itin netikėtose vietose. Žinomiausi Lietuvos ir pasaulio muzikos kūriniai scenos ekranų pagalba suskambės įvairiose šalyse, miestuose ar net dalyvių namuose. Duetų pasirodymus vertins kompetentinga projekto komisija.

Šeštadienio šou „Muzikinis iššūkis“ – nuo sausio 28 d. tik per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Laida niekine.Kaip tokias laidas leisti i eteri.Geda.

komentatorius.

komentatorius. portretas
Laisvos galėtų nebūti, ar taip sunku padirbėti ir surasti naujų profesionalių žmonių. Ji iš karto atmes dalį žiūrovų.

vytas

vytas portretas
ar komisijoje bus baukute,jei jos nera -laida ne laida.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių