D. Bunkaus buvusioji: dauguma pasiturinčių vyrų į moterį žiūri kaip į prekę

  • Teksto dydis:

„Dauguma vyrų, ypač Lietuvoje, pripratę viską gauti labai greitai ir ant lėkštutės. Jiems nereikia stengtis, o ir kam, jei graži, jauna mergina laukia su kokteiliu rankoje prie klubo išėjimo ir keliauja paskui netarusi nė žodžio? Ne kartą esu mačiusi situacijas, kaip prie mano pažįstamų pasiturinčių vyrų moterys limpa, kaip tempia už rankos... Merginų chamiškumas ir drąsa yra wow.“

Tai LNK laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos Justina Stambrauskaitė, neseniai pristačiusi vardinių bralečių kolekciją „Le Mirage“.

Į žiniasklaidos akiratį Justina pateko po to, kai ėmė susitikinėti su buvusiu dainininkės Natalijos Bunkės sutuoktiniu, 16 metų vyresniu verslininku Danieliumi Bunkumi. Tiesa, dvejus metus trukusi draugystė nutrūko, o vos po trijų mėnesių, pernai vasarą, verslininkas pristatė naują draugę, 19 metų jaunesnį modelį Viktoriją.

Justinai vos 24-eri, tačiau ji sako, kad tikisi sutikti pasiturintį ir gyvenimiškos patirties turintį vyrą bei sukurti didelę šeimą, tačiau prisipažįsta, kad širdies draugo kol kas neturi.

„Lietuvoje dauguma vyrų, ypač turtingų, į moterį žiūri kaip į prekę..., – sakys Justina. – Patyriau tai pati, beveik kasdien sulaukiu žinučių socialiniame tinkle ar net skambučių. Vyrų pasiūlymai labai atviri.“ Tačiau tokius vyrus Justina pateisina. „Dėl to kalti ne vien vyrai, kaltos ir moterys, nes jos leidžia būti perkamos...“, – pasakos Justina.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – šį pirmadienio vakarą 20.25 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emilija

Emilija portretas
Žiūrėjau ir stebėjausi- neturi mergaičiukė ką pasakyti, nors stengėsi pasirodyti "kieta", bet žodynas skurdus, matomai ne kažką išmoko su Bunkum ...:)

Tunkus

Tunkus portretas
Ei, kas tas Bunkus? O cia kas tokia? :D

Švancas

Švancas portretas
Nori sustumt ant vyrų,kurie neva viską lengvai nori gauti, bet čia pat susišviečia prieštaringumas, kad jau merginos "limpa,tempia" vyrus lyg neva tai būtų kažkokios neampsakomai sudėtingos pastangos?Tad,jeigu jai tik eurai akyse sukasi, tai kitaip neišeis, kaip parsiduot kaip prekei.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių