D. Bilevičiūtė: vyrai su išvirtusiais pilvais neturi teisės manęs kritikuoti

  • Teksto dydis:

Praėjus didžiosioms metų šventėms į ekranus sugrįžta aktualijų serialas „Apie mus ir Kazlauskus“. Didelio populiarumo sulaukiantis TV3 televizijos projektas šį vakarą pateiks tikro humoro dozę. Po trankaus naujųjų metų sutikimo Kazlauskų gyvenime dėsis itin keisti dalykai...

Vienas iš jų – seriale atsiras dainininkė Daina Bilevičiūtė. Garsenybė įkūnys vienišą moterį, kuri Kalėdų senelio paprašys vyro. Šiam jos norui bus lemta išsipildyti. Tiesa, D. Bilevičiūtės kuriama veikėja sulauks ne vieno, o dviejų vyrų.

D. Bilevičiūtė – viena iš tų žinomų moterų, kurių nepastebėti neįmanoma. Ji drąsiai reiškia savo nuomonę įvairiomis temomis, provokuoja visuomenę erotiškomis fotosesijomis. Tad nieko nuostabaus, jog prieš kameras jai teko filmuotis vilkint seksualų chalatą ir prisegamas kojines.

Kiek daug dabar Lietuvoje vyrų su baisiais pilvais... Atrodo, lyg jie lauktųsi devintą mėnesį. Tačiau jie dar sugeba kritikuoti moteris...

„Nematau tame nieko blogo, juk aktoriai filmuojasi ir nuogi. Juk tai ne Bilevičiūtė prieš kameras taip atrodė, o mano kuriamas personažas. Be to, grožio tendencijos keičiasi, ant podiumų vis dažniau pasirodo apvalių formų moterys. Gal lietuviai ir norėtų, kad aš slėpčiausi apsigaubusi plačiais maišais, tačiau taip tikrai nebus. Paplūdimyje visi žmonės rengiasi vienodai ir niekas dėl to niekam nepriekaištauja“, – šypsosi moteris, kuriai filmavimo aikštelėje reikėjo net šokti ant stalo.

D. Bilevičiūtė įsitikinusi – visos moterys yra gražios, o jų kūnai yra idealūs. Štai vyrams ji turi priekaištų. „Kiek daug dabar Lietuvoje vyrų su baisiais pilvais... Atrodo, lyg jie lauktųsi devintą mėnesį. Tačiau jie dar sugeba kritikuoti moteris... Taip kad vyrai su išvirtusiais pilvais, jūs neturite teisės manęs kritikuoti“, – sako Daina.

Atlikėja ne kartą interviu yra minėjusi, jog yra itin populiari tarp vyrų. Moteris iš susižavėjusių vyrų sulaukia ir laiškų, ir dovanų. Pasak Dainos, yra daugybė vyrų, kuriuos traukia ryškių formų, ugningo charakterio išraiškingos moterys ir ji yra to pavyzdys. „Tokie vyrai žavisi mano kūnu, dovanoja dovanas, apipila mane komplimentais. O visos vienuolės tegu eina pasimelsti, o ne kritikuoja ir stebisi“, – juokiasi moteris.

Daina neslepia, kad šalia yra gerbėjas, kuriam pavyko užkariauti jos širdį. Tiesa, moteris nenori viešinti savo asmeninio gyvenimo ir kol kas laimę pasilieka sau. Pasak kviestinės serialo žvaigždės, vyrui užtenka vos vieno bruožo, kuris sužavėtų bet kurią moterį. „Man svarbiausia, kad vyras būtų vyriškas, rodytų iniciatyvą. Ne moteris turi siekti vyro, o vyras jos. Nors atrodau labai energinga, drąsi, tačiau man pačiai patinka, kai vyras būna vadas. Svarbiausia su juo jaustis moteriškai. Tikras vyras visada žinos, ko nori moteris“, – atvirauja D. Bilevičiūtė.

Visa tai – šį vakarą 20 val. seriale „Apie mus ir Kazlauskus“ per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ramybe

ramybe portretas
ka ji pas save vadina pilvu ten visa pilvo parodija

Algis

Algis portretas
Betgi ji teisybe sneka. Ne visiems vyrams skeletai patinka tas irgi teisybe. Reikia visokiu zmoniu. Simpatiska ponia...

R

R portretas
Niekad negalvojau kad ta .... Nusiris iki to.... Šlykštu ir žema !
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių