A. Cooperis atgaivino grupę „Hollywood Vampires“

  • Teksto dydis:

Šių metų Rio de Žaneiro roko festivalyje „Rock In Rio“ pasirodys Alice Cooperis (Elis Kuperis) kartu su savo bičiuliais gitaristu Joe Perry ir aktoriumi Johny Deppu.

Sunkiojo roko veteranas ketina vėl suburti grupę „Hollywood Vampires“ vos vienam koncertui paplūdimyje šių metų rugsėjį, kuriame taip pat dalyvaus „Faith No More“, „Queens of the Stone Age“ ir „System of a Down“.

A.Cooperis nusprendė atgaivinti senos savo grupės „Hollywood Vampires“, kuri buvo suburta aštuntajame dešimtmetyje iš išgerti mėgstančių žvaigždžių, vardą. Senajai grupei priklausė tokios garsenybės kaip Johnas Lennonas (Džonas Lenonas), Ringo Starras (Ringo Staras) ir Keithas Moonas (Kytas Munas).

Įdomu, kad J.Deppas, kuris anksčiau jau ne kartą yra pasirodęs scenoje su A.Cooperiu, neseniai žurnalistams sakė nekenčiantis savo grupes kuriančių aktorių.

„Man bloga nuo visos tos idėjos, visada buvo bloga. Man labai patiko groti draugų įrašams ir vis dar patinka. Muzika tebėra mano gyvenimo dalis. Tačiau jūs niekada neišgirsite Johnny Deppo grupės. Tokios niekada nebus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių