Choreografas P. Šinkūnas vasarą pasitinka lovoje: šitaip blogai dar nebuvo

  • Teksto dydis:

Besibaigiantis televizijos sezonas žinomam choreografui Pauliui Šinkūnui buvo itin įtemptas – nuo darbo prie didžiausių ir žiūrimiausių televizijos projektų iki smagios avantiūros, vos nevirtusios pergale nacionalinės Eurovizijos atrankose: „Žinau, kuo baigiasi tokie darbo krūviai, bet šitaip blogai dar nebuvo.“

„Jau tradiciškai kiekvieno sezono pabaigoje man subyra nugara. Tačiau šį kartą suprantu, kad peržengiau tam tikrą ribą. Skauda nugarą, dubens raumenis, sėdmenis, blauzdas, kai kurias kojų dalis – esu visas persuktas ir pertemptas“, – teigė draugus ir artimuosius išgąsdinęs P.Šinkūnas.

„Jau trečią dieną guliu lovoje – nieko kito negaliu padaryti. Skausmai kankina nuo gegužės pabaigos, bet esu prie jų pripratęs, maniau, kad užteks, kaip visada, nuskausminti ir pailsėti. Vis dėlto, suprantu, kad ši situacija, ypač man kaip profesionalui, labai rimta. Nusprendžiau, kad pagaliau kreipsiuos į profesionalus. Gydytojai garantavo, kad ant kojų atsistosiu“, – geros nuotaikos neprarado žinomas vyras.

„Manau, labai svarbu ne tik profesionalams, bet ir kitiems aktyviai gyvenantiems žmonėms susirūpinti savo sveikata. Aš, greičiausiai, laukiau kiek per ilgai, todėl dabar turiu dorotis su kur kas didesnėmis bėdomis, nei prieš keletą metų. Dabar jau žinau,kaip svarbu rūpintis savimi“, – pranešime spaudai cituojamas choreografas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Pati jau daug metu vargstu su nugaros skausmais, pereinanciais i kitas kuno vietas. Rekomenduoju, as jau isbandziau. Yra toks dirzas su magnetukais. Apsijuosiama ir kelias valandas palaikoma ant liemens. Skausmus kiek apramina. Bet daktarai vistiek pirmoj vietoj. Parasyciau savo dirzo pavadinima, bet esu pensininke ir nelabai zinau ar nebutu tai reklama. Dar nusizengsiu kokiam istatymui.Linkiu visiems buti imanomai sveikesnisms.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių