C. Diaz per televizijos šou pademonstravo „sužadėtuvių žiedą“

  • Teksto dydis:

Cameron Diaz (Kameron Dias) leidžia už save kalbėti naujajam savo papuošalui – penktadienį per JAV televizijos laidą „Late Night with Seth Meyers“ ji pademonstravo žiedą, kuris atrodė kaip sužadėtuvių.

Aktorė dar nepatvirtino pranešimų, kad ji ir jos vaikinas, rokeris Benji Maddenas (Bendžis Madenas), planuoja tuoktis, tačiau pateikė nemenką užuominą, kai praėjusią savaitę pristatė savo naują filmą „Annie“.

C. Diaz, kuri taip pat buvo su nosies auskaru, ne kartą kaire ranka braukė nuo akių plaukus, taip pademonstruodama didžiulį deimantą ant bevardžio piršto, tačiau per pokalbį su laidos vedėju Sethu Meyersu (Setu Mejersu) apie sužadėtuves neužsiminė.

Praėjusią savaitę šaltiniai žurnalui „Us Weekly“ sakė, kad „Good Charlotte“ žvaigždė B.Maddenas, kuris anksčiau susitikinėjo su Paris Hilton, neseniai pasipiršo C.Diaz – po septynis mėnesius trunkančio romano.

Tarp C.Diaz buvusiųjų yra Justinas Timberlake'as (Džastinas Timberleikas), Jaredas Leto (Džaredas Litas), beisbolo superžvaigždė Alexas Rodriguezas (Aleksas Rodrigesas) ir britų modelis Paulas Sculforas (Polas Skalforas).

B.Maddenas taip pat yra susitikinėjęs su australų modeliu Sophie Monk (Sofi Monk).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių