C. Bruni motinos knygoje – visa tiesa apie dainininkės biologinį tėvą

Dainininkės, buvusios pirmosios Prancūzijos ponios Carlos Bruni-Sarkozy motina Marisa  Bruni-Tedeschi savo autobiografijoje išklojo visą tiesą apie dukters biologinį tėvą.

Rytoj, gegužės 4-ąją, Prancūzijoje pasirodysiančioje autobiografijoje „Mano brangios dukros“ praeityje garsi pianistė atvirai papasakos apie nuotykį su jaunu vieno savo meilužių sūnumi, kuris ir yra biologinis C. Bruni tėvas.

Knygoje M. Bruni-Tedeschi kreipiasi į savo dukras Carlą ir Valerią, prisimena savo vaikystę, jaunos moters gyvenimą ir atskleidžia savo audringas meilės istorijas. Viename autobiografijos skyriuje moteris be užuolankų pasakoja ir lemtingą nuotykį su „gražuoliu Mauricio“, vieno savo meilužių sūnumi. Aistra įsiplieskė, kai Marisai buvo 35-eri, o jaunuoliui – vos 19. Ji – jau seniai ištekėjusi, visuomenėje gerbiamo stambaus Italijos pramonininko ir kompozitoriaus Alberto Bruni-Tedeschi žmona, pagimdžiusi jam du vaikus, jis – į nerūpestingos jaunystės verpetą įsisukęs vaikinas. Visgi jų romanas truko kelerius metus ir baigėsi… nėštumu. Ponia nutarė klaidą užglaistyti tylomis – toliau gyvendama įprastą šeimyninį gyvenimą, bet jaunasis meilužis apie būsimą atžalą buvo informuotas.

Visgi moters sutuoktinis pasižymėjo nuovokumu ir garbingumu. Jis puikiai suprato, kad vaikas yra ne jo, tačiau prisiėmė už mergaitę atsakomybę, suteikė jai savo pavardę, auklėjo kaip tikrą dukrą ir kartu su biologiniais vaikais įtraukė į paveldėtojų sąrašą. Tiesą 29-erių sulaukusiais C. Bruni-Sarkozy taip pat atskleidė ją užauginęs tėvas. Atskleidęs, kas yra biologinis jos tėvas. Vyras tik prisakė apie tai nekalbėti su motina, kad ši nesuprastų, jog sutuoktinis apie viską žinojo, ir nepasijustų pažeminta.

„Mano dukrai svarbu, kad paaiškinčiau jai, kodėl niekada apie tai nekalbėjau. Giliai širdyje visada jaučiau apmaudą. Gailiuosi, kad nepapasakojau aji, bet tuomet šeimose nebuvo kalbama apie tokius dalykus“, - kalbėjo M. Bruni-Tedeschi. Ir pridūrė: Tą dieną, kai ji sužinojo, kad ją užauginęs vyras nėra jos tėvas, aš pasakiau: „Nesiskųsk, tu turi du tėvus, ir jie abu puikūs“.

Beje, po šokiruojančios žinios apie savo gimimo pasalaptį C. Bruni-Sarkozy aštuonerius metus lankėsi pas psichologus. O susitaikiusi su šiuo faktu net susitiko su biologiniu tėvu M. Remmertu, kuris per tiek metu tapo turtingu verslininku, ir pradėjo bendrauti. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių