Byra trečioji aktoriaus N. Cage'o santuoka

  • Teksto dydis:

Amerikiečių aktorius Nicolas Cage'as (Nikolas Keidžas) skiriasi su trečiąja žmona. Jo ir žmonos atstovų teigimu, dešimtmetį sūnų auginanti pora kartu nebegyvena nuo šių metų sausio.

Beje, rugpjūčio 16 d. pora būtų minėjusi dvyliktąsias santuokos metines.

Su 20 metų jaunesne Alice Kim (Elis Kim) 52-ejų N. Cage'as susipažino 2004 metais filmuodamasis juostoje „Kalinių lėktuvas“. A. Kim tuomet dirbo padavėja. Jau po dviejų mėnesių pora susižadėjo.

2013 metais dienraščiui „The Guardian“ aktorius sakė, kad su A. Kim susituokė greitai, kad ji galėtų su juo vykti į Pietų Afriką, kur jis 2005 metais filmavosi juostoje „Karo dievas“. „Mes tai padarėme, nes mylėjome vienas kitą“, – sakė N. Cage'as.

Pora į spaudos akiratį pateko ir 2011 metų balandį po tariamo konflikto Naujajame Orleane. Aktorius buvo suimtas, tačiau greitai paleistas už užstatą. Vėliau pareigūnai pranešė, kad joks tyrimas dėl šio incidento pradėtas nebus.

N. Cage'as 2002 metais keturis mėnesius buvęs vedęs Elvio Presley'io (Elvio Preslio) dukrą Lisą Marie Presley (Liza Mari Presli), o vėliau penkerius metus buvo vedęs aktorę Patricią Arquette (Patriciją Arket).

Aktorius taip pat turi 25 metų sūnų, kurio susilaukė su manekene Christina Fulton (Kristina Fulton).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių