Buvusiai verslo žinių vedėjai A. Simutis prie vairo nustatytas kone „mirtinas“ girtumas

Teismas Vilniuje nagrinėja žurnalistės, buvusios TV laidų vedėjos Aurelijos Simutis (34) bylą dėl šiurkštaus Kelių eismo taisyklių pažeidimo. Teisme paaiškėjo, kad žinoma moteris administracine tvarka bausta 16 kartų, o šįsyk jai nustatytas „mirtinas“ girtumas – 3,7 promilės, rašo žmonės.lt. 

Prieš šešerius metus po konflikto su kelių policija, kai kategoriškai atsisakė tikrintis blaivumą, darbo LTV „Panoramos“ verslo rubrikoje netekusi laidų vedėja ir žurnalistė Aurelija Simutis vėl turi panašių nemalonumų.

Šįkart protokolą Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai žurnalistei surašė už tai, kad vairavo transporto priemonę neblaivi.

Paaiškėjo, kad žinoma moteris administracine tvarka bausta 16 kartų, o šįsyk jai nustatytas kone „mirtinas“ girtumas.

Pagal įstatymus, vairuotojams, kai nustatomas vidutinis (nuo 1,51 iki 2,5 promilės) arba sunkus (nuo 2,51 promilės ir daugiau) neblaivumo (girtumo) laipsnis, skiriama bauda nuo 2 000 iki 3 000 tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų arba administracinis areštas nuo 10 iki 30 parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Teismas nutarimą šioje byloje skelbs liepos 26 d.

Žmonės.lt primena, kad A.Simutis praeityje jau turėjo didelių bėdų su kelių policija, tai galėjo pakenkti ir jos karjerai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ale

ale  portretas
LERVA

na

na portretas
AUKOHOLIS YRA ITEISINTAS NARKOTIKAS IR NIEKAS PRIES JI NEGALI ATSILAIKYTI.YPAC ZMONES ZLUGDO REKLAMISTAI KURIE SAKO REIKIA ISMOKTI GERTI KULTURYNGAI.ISMOKTI KULTURINGAI GERTI GALIMA NEBENT PIENA,NES TEN NERA NARKOTIKO.

nieko tokio

nieko tokio portretas
paskui nueis į Seimą, kaip ir Rokas Žilinskas...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių