Buvęs Mios sužadėtinis laimę rado su perujiete

Buvęs dainininkės Mios sužadėtinis Radvilas Bubelis laimingas. Per Kalėdas jis nustebino ne tik draugus, bet ir patį save. Fantastiško grožio vietoje, 2 350 m aukštyje virš jūros lygio, prarastuoju miestu vadinamo Maču Pikču griuvėsiuose Radvilas susižadėjo su perujiete Mariana Pauta Arevalo.

– Sausio 6 d. paminėjai savo 42-ąjį gimtadienį. Koks jis buvo?

– Kitoks, nes kiekvienas, naujas, gimtadienis yra kitoks. Šis buvo malonus ir įsimintinas, nes tokį jį daro žmonės, kurie yra su tavimi, o ne vieta ar laikas.

– Daugelis buvo nustebę, kai prieš kelias savaites, per šv.Kalėdas, susižadėjai su perujiete Mariana Pauta Arevalo.

– Aš irgi nustebau. Anksčiau nebūčiau apie tai pagalvojęs, – šypsosi. – Bet ateina tokia diena – nelauktai, netikėtai. Ir štai tu žieduotas, labai laimingas ir viskas aplink pasikeitę.

– Kas ji? Kuo taip sužavėjo kitatautė?

– Mariana nuostabi! Neapsakomo šiltumo, dėmesingumo, moteriškumo ir rūpestingumo įsikūnijimas. Beje, tai būdingi bruožai Lotynų Amerikos šalių moterims. Kas ji tokia? Ji mano išrinktoji, ji – visas mano pasaulis, ir man to užtenka.

– Tiesa, kad pasipiršai nuostabioje vietoje ir mylimai moteriai įteikei žiedą su dideliu deimantu?

– Įteikiau žiedą, kuris šiuo metu Marianai pats gražiausias ir brangiausiais. Pasipiršau Maču Pikču – nuostabioje vietoje. Mieste, įkurtame apie 1 140 m., 2 350 m virš jūros lygio, su šventyklų kompleksu, kurio gyventojai 1 532 m. paslaptingai išnyko. Miestas įkurtas 70 km nuo Kusko – inkų imperijos sostinės. Keliavome į Kuską, kuris įkurtas 3 500 m aukštyje virš jūros lygio. Pirmą dieną lipau dar aukščiau, į 4 km aukštį. Beje, viešbučio kambaryje praleidau su deguonies kauke, nes tose vietose 20 proc. retesnis oras.

– Maču Pikču, garsieji Naskos piešiniai, Kuskas... Peru garsėja senąja civilizacija ir įspūdingais jos pėdsakais.

– Taip. Esu stipriai sužavėtas inkų kultūros. Ypač prarastuoju miestu vadinamu Maču Pikču. Neatsitiktinai Marianai pasipiršau būtent ten.

– Jau aptarėte, kokios bus jūsų vestuvės?

– Dar galutinai nenusprendėme. Susituokti planuojame rudenį. Mūsų pasirinkimų sąrašo viršuje yra tradicinės inkų ritualinės vestuvės ir medaus mėnuo Bora Bora saloje Ramiajame vandenyne – Prancūzijos Polinezijoje.

– Peru – tai ir Carlosas Castaneda, šamanų ritualai, ajavaskos ceremonija.

– Ajavaskos ceremonijoje nedalyvavau, bet su Peru ir Lotynų Amerikos kulinarijos ypatumais jau susipažinau. Patiko kepta jūrų kiaulytė, alpakos kepsniai, ceviche ir kiti.

– Atleisk, bet kai kurie ironizuoja: sužadėtuvės – dar ne santuoka. Su dainininke Mia juk taip pat buvai susižadėjęs, o jūsų audringa meilės istorija su taika ir karu priminė meksikiečių serialą.

– Kai kurie ironizuoja: vieną dieną – patyręs verslininkas, kitą – futbolininkas, galiausiai – jaunatviškas verslininkas. Visa tai – jau praeitis, mano studijos – ne archeologija, tad praeityje nesikapstysiu, reikia gyventi ateitimi.

– Ar su Mia dabar bendraujate?

– Taip. Tikiu, kad likome artimais draugais. Ji žadėjo atvykti į svečius.

– Beje, kodėl dingai iš viešumos, vakarėlių?

– Nesijaučiu viešas asmuo, o perdėtas spaudos dėmesys, išgalvotų istorijų kūrimas ir pasiklydusių erdvėje žmonių komentarai didelio džiaugsmo neteikė. Dabar jaučiuosi labai laimingas. Esu atsiribojęs nuo nereikalingo dėmesio ir apkalbų. Po pasaulio kelionių turo išmečiau inkarą JAV mieste Majamyje (už Atlanto Radvilas išvyko 2013 m.), kur ir atradau savo gyvenimo džiaugsmą ir meilę. Gyvenu dabartimi ir galvoju apie ateitį.

– Skandalingo ir garsaus interneto portalo suaugusiesiems įkūrėjas jau seniai įgyvendino tikslą ir dabar galvoja apie ateitį?

– Pažinčių tinklalapiai sėkmingai vystomi visoje Europoje, todėl jiems skiriu vis mažiau dėmesio. Šiuo metu mane domina verslai, tiesiogiai susiję su mano doktorantūros studijomis, kurie paremti genetika ir bioinformatika. Jau trečius metus studijuoju Tarptautiniame Floridos universitete (R.Bubelis gavo bioinformatikos magistro laipsnį su pagyrimu (Cume Laude), išlaikė visus doktorantūros egzaminus ir porą metų skirs disertacijai – red. past.)

– Kokia dabar tavo gyvenimo filosofija?

– Gyventi dabar ir galvoti apie ateitį. Galvoti ne tik apie save, bet ir kitus. Kuo daugiau  laimingų žmonių, tuo  daugiau gerų žmonių. O laimingi žmonės visada geri.



NAUJAUSI KOMENTARAI

galva

galva portretas
pagalvojau, kodel musu moterys nedemesingos, nerupestingos, nemoteriskos. Turbut todel, kad tenka arti, seima islaikyti, trijuose darbuose dirbti kad zmoniskai pragyventu seima. Jos vyriskeja. Jeigu maziau dirbtu, gal ir sumoterisketu dauguma... Taciau tai neimanoma. Gyvenimas per sunkus ir per skurdus

denver

denver portretas
mia nori atvažiuoti dėl grupinio. Keista, jog santykiai su buvusiu.

J

J portretas
deja, bet dauguma pietu amerikieciu ir azijieciu dar nesugadintos kaip inoringosios ir viskuo nepatenkintos lietuvaites. sekmes
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių