A. Butkus savaitę leis gūdžiame Lietuvos kaime su skyle lubose

  • Teksto dydis:

Socialinė realybė Lietuvoje šokiruoja dažną teisybės ieškotoją – šį rudenį sprendimų ieško BTV laida „Išgyvenk, jei gali” kartu su Aušra Maldeikiene. Aštriausiaisiais pasakymais garsėjanti ekonomistė šią savaitę vėl meta iššūkį šalies elitui. Šį kartą iš sostinės į kaimą vyksta vienas žinomiausių šalies šokėjų Andrius Butkus.

Estetiką, švarą ir komfortą mėgstančiam šokėjui teks visą savaitę gyventi kartu su itin įdomia ir netradicine šeima Šalčininkų rajone, Baltojoje Vokėje. Tris romų tautybės vaikus prieš penkerius metus priglobusi mokytoja Aušra ir socialinis darbuotojas Arūnas pažada – pamatysite tai, ko dar nematę. Skylės sienose, byrančios lubos ir nemokėjimas taupyti yra tik kelios šios šeimos problemos. Ar pavyks A. Butkui pakartoti praėjusios laidos etiketo žinovo Giedriaus Drukteinio pergalę lažybose su ekonomiste?

Visų galų meistru tituluojamas dainuojantis ir daugybę televizijos laidų vedęs šokėjas tikina, kad puikiai susidoros ir su šiuo mestu iššūkiu. Vyras užtikrintas – gyvenime svarbiausia ne prabanga, o žmogaus nusiteikimas ir lūkesčiai. „Vienam užtenka turėti pripučiamą čiužinį, pasidėti ant jo pagalvę ir kažką įsimest į burną. Tuo tarpu kitam reikia jacuzzi su masažiste. Trečiam net ir net to nepakaks – reiks dar liokajų lankstančių aplinkui”, - šypsosi šokėjas.

Šį kartą savaitei skirtas pragyvenimo biudžetas stebina – A. Butkus gaus net 140 eurų.  Nors kandžioji ekonomistė A. Maldeikienė sužinojusi tokią didelę sumą, šokėją iš karto tituluoja laimės kūdikiu, pati šeima Andriumi abejoja. Tiesą pasakius, žinomo vyro pasitikėjimas savimi taip pat mažėja vos įžengus pro kaimelyje stūksančio seno daugiabučio duris. Dar labiau šokėjas nustemba susipažinęs su tokia neįprasta, įvairiataute šeimyna.

Kaip pavyks dienas ant išblizginto parketo leidžiančiam A. Butkui savaitę išgyventi atokiame Lietuvos kaime? Ar sugebės patogumus dievinantis šokėjas pinigus leisti protingai? Ar pavyks švaros ir tvarkos šalininkui komfortiškai jaustis bute, kuriame lubose veriasi skylė? Galų gale, ar sugebės A. Butkus sutarti su trim romų tautybės paaugliais ir kita spalvinga Šalčininkų rajono bendruomene? Visi atsakymai jau šį antradienį ir trečiadienį 20.30 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių