Bušido čempionas R. Morkevičius: išgeriu – ir atsirakina demonai

  • Teksto dydis:

Lietuvos ir pasaulio bušido čempionas Remigijus Morkevičius išskirtiniame interviu LNK laidai atskleis, kokios mintys jį aplankė sužinojus, kad neblaivus sužeidė Lietuvoje viešėjusį turistą iš Didžiosios Britanijos.

Pats kovotojas tikins, kad alkoholį vartoja labai retai, tačiau tuomet jame gimsta demonas. „Išgeriu – ir atsirakina demonai. Tik tokį paaiškinimą randu šiam įvykiui. Tikrai nepateisinu savo poelgių“, - pasakos kovotojas.

Liudininkai teigia, kad R. Morkevičius užsienietį Kembelą puolė ypač įsiaudrinęs, tačiau pats sportininkas sako, kad nieko neprisimena. „Retai išgeriu, nes man būna labai blogai ir užjaučiu tuos geriančius. Galvoju, kaip jie gali kiekvieną dieną gerti. Laukė susitikimas su draugu, buvau nusiteikęs, kad gal į klubą kokį nueisim. Išgėriau vieną alaus, po to – „jėgermeisterio“, ir nuėjome iki senamiesčio. Prisėdau prie staliuko, pabundu namuose, ir viskas. O po to man rodo straipsnį ir sako: „Ką, tu neatsimeni nieko?“ - apie lemtingą vakarą pasakos sportininkas.

Supratęs, ką padarė, Remigijus pats paskambino policijai: „Aš paskambinau vienam, kitam draugui. Man papasakojo viską, ir susidėliojo vaizdas. Tą dieną vyko daug sumaišties: ir policijos, ir tas, ir teismai, ir žurnalistai“.

Sportininkas buvo suimtas, o po paros praleistos areštinėje nugabentas į teismą, kur turistui sumokėjo 2500 eurų už padarytą žalą. Tačiau tai – dar ne istorijos pabaiga: už muštynes R. Morkevičiui gresia iki 9 mėnesiu laisvės atėmimo bausmė. „Nėra kalbos, kaip čia viskas blogai, buvau šansą gavęs, gyvenau gerai, ramiai, bet kažkur atsiranda nereikalinga energija“, - guosis R. Morkevičius.

KK2 – antradienį 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

marko

marko portretas
buk tu vyras po galais prisidirbai atsimk o ne verslenk pries kameras su vidiniais taremais demonais,apgailetina,kaip nabagas.yra kurie taves bijo bet bailio kuris panelei spire i galva o tvirta vyra puola is nugaros apgailetina cia cempionas ir visa laik verkia paskutinis kartas jo kovos menai technika 0 greitis 100% vienu metui du smugiai bet paskutiniu metu tai nesuveikia brazilas andrea dida ka pasakysi gaila man taves cempione 60kg Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/vyriskai/skaitiniai/byla-nr/turista-sumuses-busido-cempionas-remyga-prabilo-apie-vidinius-demonus.d?id=71030302&com=1&no=0&s=2&r=4356®=0#c109862508

Algis

Algis portretas
Viena karta patikejo ir gana,vyti lauk,tikri sportininkai taip nesielgia

jhr

jhr portretas
Koks "Bušido čempionas"? Mėšlas, o ne čempionas. Bušido filosofija draudžia naudoti agresiją - vienintelis varijantas, kai būtina apginti save ir aplinkinius nuo tokių ir panašių kaip šis išgama. Sporto klubas privalo įvertinti tą niekšelį ir visiems laikams jį diskvalifikuoti. O pezėti apie demonus tegu pasilaiko sau.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių