Bulvarinė spauda: Davidas Beckhamas bus Liv Tyler kūdikio krikštatėviu

  • Teksto dydis:

Pranešama, kad buvusi futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas (Deividas Bekamas) bus vasarį gimusio Liv Tyler (Liv Tailer) sūnaus krikštatėvis.

„Armagedono“ (Armageddon) aktorės ir jos mylimojo, futbolo agento Dave'o Gardnerio (Deivo Gardnerio), sūnus gimė vasarį ir pavadintas vardu Sailor (Seiloras). Dabar jau kalbama, kad D.Beckhamui, keturių vaikų tėvui, laimingoji pora suteiks didelę garbę, būti krikšto tėvu.

Britų laikraščiui „The Sun“ vienas informuotas žmogus pasakė, kad „Becksas ir Deivas yra artimi bičai, draugauja daug metų. Jie labai dažnai pasikalba, ir šeimomis puikiai bendrauja... Jie geriausiai tiko per vienas kito vestuves, dalyvaudavo svarbiausiuose renginiuose... Dave'as žino, kad Becksas visuomet turės didelės įtakos jo vaikams. Jis yra puikus variantas“.

Sailoras yra pirmas bendras L.Tyler ir D.Gardnerio vaikas.

L.Tyler dar turi 10 metų sūnų Milo (Milą), kurio tėvas yra jos buvęs sutuoktinis Roystonas Langdonas (Roistonas Langdonas). Tuo tarpu D.Gardneris su buvusia žmona, britų aktore Davinia Taylor (Deivinija Teilor) turi septynerių metų sūnų Gray (Grėjų).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių