BTV naujiena – buvusio A. Pugačiovos vyro serialas apie garsią mylimąją

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 5-ąją BTV kanalas pradeda rodyti 12 dalių melodramą „Žvaigždės kelias (Alos Pugačiovos istorija)“ (rus. „Кураж“). Tai – žinomo rusų rašytojo, režisieriaus, buvusio Alos Pugačiovos vyro Aleksandro Stefanovičiaus serialas, skirtas buvusiai savo mylimajai 65-mečio proga.

A. Pugačiovą įkūnijo garsi aktorė Aleksandra Volkova. Aktorė, vaidinanti Alą, ne kartą susilaukdavo komplimentų, esą, turinti panašumų į dainininkę bei stiprų ir gražų balsą, kuris atsiskleidė atliekant A. Pugačiovos dainas.

Melodramoje vaizduojama jaunos bei talentingos dainininkės kelias į šlovę 1970 metais, jos karjeros pradžia bei dabartis. Filme netrūksta ir garsių rusų aktorių, vienas iš jų – pats šio filmo režisierius Aleksandras Stefanovičius ir naujausio „Muchtaro sugrįžimo“ sezono žvaigždė Vladimiras Feklenko. Šiame seriale aktoriai įkūnija daugiau nei du šimtus Alos jaunystės laikų veidų, tarp jų – prancūzų legendą Joe Dasainą bei ukrainiečių dainininkę Sofiją Rotaru.

Filmo režisierius, kurdamas šią melodramą, vadovavosi savo paties prisiminimais. Anot A. Stefanovičiaus, didžiausi tikslai buvo įgyvendinti teisingą A. Pugačiovos personažo paveikslą ir žiūrovams perduoti 7–ojo dešimtmečio įvykių tikrumą.

Minint 65-ąjį Rusijos popmuzikos žvaigždės jubiliejų, buvo išleistas pirmasis šio filmo epizodas. Gerbėjai džiaugiasi televizijos serijose skambančia gera muzika, dainomis. Pasak žiūrovų, filme gausu romantikos, jausmų, jaunų žmonių siekiančių karjeros ir apskritai įdomių detalių.

„Realybė yra susipynusi su fantazija, veiksmas vyksta tiek praeityje, tiek dabartyje. Filme taip pat yra ir intymių scenų“, – tvirtina filmo režisierius. Projektas sužavėjo ne tik pačią A. Pugačiovą, bet ir visus jos muziką garbinančius klausytojus.

Serialas bus rodomas pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Roberta

Roberta portretas
Laba diena
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių