Broliai Lavrinovičiai papasakojo, ką veiks baigę krepšininkų karjerą

  • Teksto dydis:

Vieni mylimiausių Lietuvos krepšininkų – broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai, šį sezoną žaidžiantys Panevėžio „Lietkabelio“ komandoje, teigia, kad tai buvo viena iš jų svajonių – kartu žaisti lietuviškame klube. Nors broliai retai bendrauja nepaerzindami vienas kito, apie artimą jų ryšį byloja kosminės sąskaitos už pokalbius telefonu, kai jie žaisdavo skirtinguose pasaulio kraštuose.

Šį vakarą laidoje „Gero vakaro šou“ broliai Lavrinovičiai prisimins, kad kai Kšištofas žaidė Rusijoje, o Darjušas – Ispanijoje, jie gavo rekordinę sąskaitą už pokalbius telefonu. „Labai keista, bet kol reikėdavo mokėti už telefoną ir nebuvo tokių priemonių kaip skypas, viberis, watsappas, tai mes kalbėdavome daug daugiau, o kai atsirado, tai mes kalbam mažiau. Aišku, atsirado šeimos, mažiau laiko. Aš tikrai atsimenu, kai žaidžiau Rusijoje, brolis Ispanijoje, tai ojėtau, kokia sąskaita atėjo. Daugiau nei 3000 eurų“, – prisimena Kšištofas.

Krepšininkai su nostalgija prisimena ir žaidimą Lietuvos rinktinėje. Laidos vedėjams Justinui Jankevičiui ir Mindaugui Stasiuliui pasidomėjus, ar olimpiniame kaimelyje vykdavo puotos, Darjušas atskleidė, kad švęsdavo tie, kurie jau būdavo baigę savo pasirodymą žaidynėse: „Be abejo, ten yra ir diskoteka!“ – pasakojo Darjušas. Kalbėdami apie rinktinės pasirodymus artėjančiuose turnyruose broliai Lavrinovičiai nusiteikę optimistiškai: „Jeigu pažiūrėtume į praeitį, kai tik keičiasi treneris, tai pirmi metai duoda savo vaisių: Su Butautu Europos čempionate Ispanijoje – bronza, su Jonu Kazlausku – Europos sidabras, su Antanu Sereika – auksas. Statistika rodo, kad viskas bus gerai“, – analizavo rinktinės veteranai.

J. Jankevičiui paklausus, ar broliai dar planuoja keliauti į NBA, šie nepasimetė: „Nebent Kuziai prakaitą nušluostyt“. Apie karjeros pabaigą krepšininkai dar labai nesvarsto, bet vieną po kito vardija užsiėmimu, kuriais galėtų užsidirbti pragyvenimui, kai nebežais krepšinio: žvejyba, grybavimas, uogavimas. Tiesa, verslininkais būti jie esą negalėtų. „Versle turi būti kaip ryklys, piktas, žiaurus, o mes gi su broliu... nu ką... kokie mes verslininkai“, – sako K. Lavrinovičius.

Ar broliai Lavrinovičiai planuoja trenerių karjerą? Kaip jiems seksis laidos vedėjų pasiūlytame žaidime spėlioti faktus apie krepšinį ir atpažinti vaikų dainuojamus krepšinio hitus?

Taip pat laidoje „Gero vakaro šou“ – išskirtinė pažintis su Žalgiriniu, kuris ne tik pakartos savo šokį su arenos apsaugos darbuotoju, bet ir pasirodys be kostiumo.

Kokios sporto šakos čempionas slepiasi po Žalgirinio kauke? Kiek sveria kostiumas ir po kelių minučių jame pasiekiama pirties temperatūra? Visi atsakymai, o taip pat vaikų pasisakymai apie krepšinį ir krepšininkus – šį vakarą 20 val. laidoje „Gero vakaro šou“ per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių