Broliai A. ir R. Gataveckai žengia į televiziją

  • Teksto dydis:

Broliai Algirdas ir Remigijus Gataveckai kartu su Rūta Mikelkevičiūte, Daiva Tamošiūnaite ir Vidu Bareikiu taps paramos koncerto „Gelbėkit vaikus“ vedėjais.

Jau šį vakarą 19 val. LNK televizijos eteryje prasidės paramos koncertas „Gelbėkit vaikus“. 

„Nesitikėjau, kad mūsų istorija gali kažkam tapti įkvėpimu. Mes tiesiog darėme dalykus, kurie žmonėms pasirodė tinkami laikyti pavyzdžiu“, – kuklinasi dailininkas A. Gataveckas.

Jiedu su broliu tiesioginės transliacijos metu, padedami šimto vaikų, pieš įspūdingą kūrinį, kurį vėliau padovanos didžiausią sumą www.aukok.lt portale paaukojusiam žmogui.

„Paveikslas bus orientuotas ne į vaizdą, ten bus užfiksuota buvimo drauge emocija, artumas su vaikais. Bus daug netikėtumo, turėtų būti labai smagu. Tai – nesuplanuotas dalykas, tikras džiazas – čia ir dabar. Man pačiam įdomu, kas ten gausis“, – šypsojosi dailininkas.

Scenoje pasirodys „Pop Ladies“, „Finalo ketvertas“, Gabrielius Vagelis ir Kotryna Juodzevičiūtė, Radži, Liepa Norkevičienė ir Alana Šport, Katažina Zvonkuvienė, Vaida Genytė ir Dainotas Varnas, Sofija, Kleopatra ir Julija Vasilevskytės, Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė-Čeponienė, naujos dainos premjerą dovanos Monika Linkytė.

Paramos koncertą LNK televizija kartu su organizacija „Gelbėkit vaikus“ organizuoja jau devintąjį kartą. Per visus šiuos metus žiūrovai vargstantiems Lietuvos vaikams jau paaukojo daugiau nei 1 mln. eurų, o už šiuos pinigus atlikta be galo daug gerų darbų sunkiau gyvenantiems Lietuvos vaikams ir jų šeimoms.

Šių metų paramos koncerto metu bus renkamos lėšos tvarkingoms Lietuvos šeimoms, kurios šiuo metu patiria sunkumų, tačiau, suteikus pagalbos, sugebės pačios rūpintis savo vaikais.

Dalis koncerto metu surinktų lėšų taip pat bus skiriama padėti išlaikyti 47 organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrus visoje Lietuvoje, kuriuos kasdien aplanko apie tūkstantį vaikų. Dienos centruose sunkiai besiverčiančių šeimų vaikai kasdien gauna šiltus dienos pietus bei pavakarius, turi saugią, šiltą bei švarią erdvę paruošti pamokas ir užsiimti kita lavinančia veikla. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
jau vieną vaiką išgelbėjo vyrukai, kurie malė per TV ištisai "Š" labai nusivyliau ir nežiūrėsiu jokių laidų su tais Gataveckais, kurie pritarė atiduoti mergaitę į N. Zelandiją. O dabar per visus kanalus verkia, kad mažai uždirba. Vyrai varykit į N. Zelandiją juk patys sakėt, kad labai gerai ten. O ne į televiziją lyskit. Atsibodot jau su savo ŠAU.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių