Britų aktorius J. Law penktą kartą tapo tėvu

  • Teksto dydis:

Britų aktorius Jude'as Law (Džudas Lo) penktą kartą tapo tėvu.

„Šerloko Holmso“ ( Sherlock Holmes) žvaigždės buvusi mergina Catherine Harding (Ketrin Harding) neseniai pagimdė mergaitę. Aktoriaus atstovas patvirtino šią džiugią žinią britų dienraščiui „Daily Mail“.

„Galiu patvirtinti, kad gimė Jude'o Law ir Catherine Harding duktė. Jie abu patenkinti ir prašo gerbti jų ir vaikelio privatumą“, - sakė 42 metų aktoriaus atstovas, nenurodęs, kada tiksliai gimė mažylė ir koks vardas jai duotas.

Žinia, kad C.Harding laukiasi J.Law kūdikio, buvo patvirtinta pernai spalį. J.Law publicistas tuomet sakė, kad aktorius ir dainininkė „išsiskyrė, bet abu yra iš visos širdies įsipareigoję auginti savo vaiką“.

Manoma, kad 23 metų C.Harding pastojo pernai gegužę ar birželį, kai šešias savaites praleido su J.Law Čekijoje, kur jis filmavosi veiksmo komedijoje „Spy“. Kino ekranus ši juosta turėtų pasiekti birželį.

J.Law iš ankstesnės santuokos su britų aktore Sadie Frost (Seidi Frost) turi tris vaikus - sūnus Rafferty (Rafertį) bei Rudy (Rudį) ir dukrą Iris (Airis).

Dar vienos dukros - Sophios (Sofijos), kuriai dabar penkeri metai, J.Law susilaukė su amerikiečių modeliu Samantha Burke (Samanta Burk), su kuria buvo užmezgęs romaną.


Šiame straipsnyje: Jude LawŽvaigždėsaktoriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių