Blondinės ar brunetės: kieno įvaizdis „Žvaigždžių duetuose“ sėkmingesnis?

  • Teksto dydis:

Lietuvos muzikiniam projektui „Žvaigždžių duetai“ persiritus į antrąją pusę, dalyviai, o ypač – dalyvės, jau spėjo pademonstruoti ne vieną originalų ar net pritrenkiantį sceninį įvaizdį. Įdomu tai, kad projektą pradėjo vienas skaičius blondinių ir brunečių, tačiau kol kas visose trijose iškritusiose porose dainavo būtent blondinės. Šiuo metu blondinių pusę projekte atstovauja Vaida Genytė, Donata Gutauskienė – Laisva ir Beata Nicholson, o brunečių – Katažina Zvonkuvienė, Simona Nainė, Donata Rinkevičienė ir Samanta Tina.

Kiekviena projekto dalyvė pasižymi savitu požiūriu į stilių bei reikalavimus savo sceniniam įvaizdžiui. Blondinių „komandoje“ didžiausiems eksperimentams šiuo metu ryžtasi V. Genytė – praėjusį sekmadienį ji makiažo pagalba įsikūnijo į žuvytę, o šį sekmadienį pasirodys kaip aikštinga viduramžių princesė. Natūralu, kad tobulų moteriškų formų dainininkė ypač mėgsta figūrą išryškinančias sukneles.

B. Nicholson renkasi santūrius, tačiau puikiai pasirodymo temą atitinkančius sceninius kostiumus. Dažniausiai tai – puošnios suknios, o kartą B. Nicholson pasipuošė ir seksualia traukinio palydovės uniforma.

Laisva neabejotinai atstovauja romantišką stilių: jos aprangoje vyrauja dailios jaunatviškos suknelės, o kartą virtusi seksualia baikere ji moteriškumą išlaikė pasidabinusi dailiomis garbanėlėmis.

Tuo tarpu brunečių „komanda“ nevengia nustebinti: čia neabejotinai lyderiauja K. Zvonkuvienė. Ji yra buvusi Egipto deive, taip pat puošėsi tikrais gyvūno ragais, vieną savo sceninį kostiumą specialiai degino prieš pat pasirodymą, o šį sekmadienį dainuos su įspūdinga aptirpusių žvakių karūna ant galvos.

Ypač daug ir energingai scenoje judanti S. Nainė paprastai renkasi patogius, judesių nevaržančius ir puikią figūrą pabrėžiančius drabužius, be to, jau du kartus puošėsi ir vyriškais kostiumais: prisistatydama ji dėvėjo vyrišką smokingą, o transporto priemonių laidoje virto berniukiška automobilių serviso salono darbuotoja.

Savo seksualumo ir tobulos figūros niekada neslepia latvių superžvaigždė Samanta Tina – paprastai ji puošiasi puikiai privalumus paryškinančiomis suknelėmis. Net virtusi spalvinga hipe ji nepaliko abejonių – turint tokį kūną, puikiai atrodyti galima su bet kuo.

Vis naujais įvaizdžiais stebina ir santūrioji D. Rinkevičienė: startavusi su operos primadonos įvaizdžiu, vėliau moteris į viską pradėjo žiūrėti su lengva ironija, ir kurti ypač spalvingus personažus: laukinę moterį, tobulą 6-ojo dešimtmečio namų šeimininkę ar net disko muzikos divą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEŽIŪRIU

NEŽIŪRIU portretas
nesuprantu,tai dainų ar "pliurpalų" laida.Kai tik persijungiu norėdama paklausyti dainos, vis matau įvairiu niekus pliurpiančius veidus ir nesuprantu,kam jie reikalingi.Tenka vėl pesijungti kanalą.Išvada:šios laidos nežiūriu,nes "nepagaunu" dainuojančių...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių