Blogiausias šių metų „Eurovizijos“ įvaizdis: trejetuke – ir Latvija

  • Teksto dydis:

Kiekvienais metais pasibaigus „Eurovizijai“ aistros dar kunkuliuoja bent savaitę, o viena iš laukiamiausių žinių – kam gi atiteks ne itin trokštamas Barbaros Dex apdovanojimas už blogiausią pademonstruotą sceninį įvaizdį.

Šiemet balsavimą dėl Barbaros Dex apdovanojimo rengė Belgijos portalas Songfestival.be ir nuspręsta, kad šiemet pirmoji vieta atiteko Juodkalnijos atstovui Slavko Kalezičiui, kuris nors ir nepateko į finalą, tikrai neliko nepastebėtas.

Dainininkas didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje dainavo vilkėdamas permatomą palaidinę, išryškinusią jo raumeningą kūną, ir buvo užsijuosęs mėlyną sijoną iki žemės.

Vėliau sijoną jis nusisegė ir liko su blizgučiais dekoruotomis kelnėmis. Svarbiausiu jo įvaizdžio akcentu tapo ilga kasas, kuria dainininkas nevengė mojuoti.

Šiais metais Juodkalnija su daina „Space“ užėmė 37-ą vietą iš 42.

Antrą vietą užėmė Latvijos grupė „Triana Park“, o čekė Martina Barta, vilkėjusi auksinį kostiumą, liko trečia.

Į blogiausių „Eurovizijos“ įvaizdžių dešimtuką taip pat pateko ir tokios šalys kaip Šveicarija, Albanija, Kroatija, San Marinas, Vokietija, Islandija ir Ispanija.

Barbaros Dex apdovanojimas pavadintas 1993 metų Belgijos atstovės vardu – ji „Eurovizijos“ scenoje vilkėjo pačios kurtą suknelę ir sulaukė daugybės kritikos dėl savo įvaizdžio.

Po tais metais kilusio sujudimo kiekvienais metais pradėtas rinkti blogiausiai apsirengęs „Eurovizijos“ dalyvis. Šį antiapdovanojimą 2013 metais yra pelniusi ir Lietuvos atstovė Vilija Matačiūnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių