„Biplan“ apie naują albumą: klausytojų laukia staigmena

  • Teksto dydis:

Šiandien prekyboje pasirodė naujausias „Biplan“ albumas „Biplan 20!“. Praėjusį rudenį turą po didžiuosius Lietuvos miestus surengusi grupė sostinės koncertą nufilmavo ir išleido CD ir DVD formatu.

„Biplan 20!“ – tai albumas, kuriuo tęsiame mūsų grupės dvidešimtmečio paminėjimą. Manau, šį albumą drąsiai galima vadinti „bestu” – juk čia surinktos geriausios mūsų per tuos dvidešimt metų parašytos dainos. Be to, kelias dainas sudainavo mūsų kolegos, geri bičiuliai ir nuostabūs muzikantai, tad albumas įgavo dar daugiau spalvų“, – mintimis dalinosi „Biplan“ gitaristas Olegas Aleksejevas.

„Žinau, yra žmonių dėl įvairių priežasčių negalėjusių apsilankyti mūsų jubiliejinio turo koncertuose. Gera žinia jiems – įsigiję šį albumą, rasite jame ir DVD plokštelę, tad galėsite ramiai sau namuose žiūrėti kaip viskas buvo.“

Albume „Biplan 20!“ skamba ne tik garsiausi „Biplan“ kūriniai, bet ir nauji duetai su Agne Ditkovskyte bei Ieva Narkute. Kartu su Ieva Narkute įrašytas kūrinys „Nuodai“ yra naujausias grupės singlas, kuris šiuo metu sukasi Lietuvos radijo stotyse.

 


Šiame straipsnyje: Biplanmuzikanaujas albumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių