Išgraibstyti visi bilietai į „Anties“ koncertą

Uostamiesčio gyventojai graibstė bilietus į Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtą grupės "Antis" koncertą Klaipėdos arenoje. Per tris dienas neliko visų bilietų.


 

Uostamiesčio gyventojai graibstė bilietus į Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtą grupės "Antis" koncertą Klaipėdos arenoje. Per tris dienas neliko visų bilietų.

Informacija apie kovo 11-ąją Klaipėdos arenoje vyksiantį grupės "Antis" koncertą paskelbta pirmadienį.

Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjas Narūnas Lendraitis pasakojo, kad per tris dienas parduota 4 tūkst. bilietų. Arenoje iš viso yra 5,5 tūkst. vietų.

Bilietas į Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtą koncertą kainuoja simbolinę sumą – vieną eurą. N.Lendraitis pabrėžė, kad tiek pinigų prašoma, kad būtų padengtos bilietų platinimo, administravimo išlaidos.

"Mokestis tikrai yra simbolinis. Žmogus už tiek nė kavos puodelio nenusipirks. O savivaldybei tai būtų nemenka suma. Galėjome jos ieškoti, bet nusprendėme geriau panaudoti programai, technikai. Be to, kai yra bilietai, galime matyti realius skaičius, kiek lankytojų bus, geriau užtikrinti tvarką", – teigė vedėjas.

Tiek Lietuvos valstybės atkūrimo, tiek Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienoms skirti renginiai tarp klaipėdiečių yra labai populiarūs. Paprastai jų metu arena būna sausakimša.

Kovo 11-ąją grupės "Antis" koncertas prasidės 17 val.

Uostamiesčio savivaldybė arenoje per metus turi teisę organizuoti keturis renginius nemokamai. Du iš jų paprastai būna skirti Lietuvos valstybės atkūrimo ir Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienoms.

Šiemet arenoje taip pat vyks mokslo metų pradžiai skirtas renginys. Jis numatytas rugsėjo 1-ąją. Rugsėjo 12-ąją bus organizuojama sporto mugė, skirta vaikams, mokiniams ir kitiems miestiečiams.

Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo pavaduotojas Edvardas Simokaitis pasakojo, kad pastaraisiais metais savivaldybė išnaudoja visus renginius. Tokio skaičiaus užtenka.

"Dažniausiai tokio masto renginių nebūna tiek daug, kad reikėtų svarstyti, kurį geriau leisti organizuoti arenoje. Sutelpame į keturias dienas", – tvirtino E.Simokaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai -nemokamai

tai -nemokamai portretas
bet vis vien mokamai - 1 euras irgi pinigas.

Buduliai

Buduliai portretas
tie klaipėdiečiai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių