Beyonce albumas pasiekė “iTunes” pardavimo rekordą

  • Teksto dydis:

“Apple” pirmadienį paskelbė, kad muzikos gerbėjai vos per tris dienas išgraibstė daugiau kaip 800 tūkst. Beyonce (Bejonsė) naujojo albumo skaitmeninių versijų, pasiekdami “iTunes” rekordą.

Albumo paprastu pavadinimu “Beyonce” per savaitgalį buvo parduoti 828 773 egzemplioriai – daug daugiau nei ankstesnis Justino Timberlake’o (Džastino Timberleiko) rekordas kovo mėnesį išleidus “The 20/20 Experience”.

Beyonce albumas buvo išleistas tik “Apple” internetinėje “iTunes Store” ir tapo labiausiai perkamu 104 valstybėse, nurodė “Apple”.

Beyonce penktadienį nustebino gerbėjus išleisdama “iTunes” penktąjį solinį albumą, apie kurį anksčiau nieko neskelbė, - sukeldama sensaciją internete.

Nors išankstinio viešumo nebuvo, albumas yra ištobulintas, su įvairiose pasaulio vietose filmuota medžiaga.

Popdeivė jame grįžo prie savo ankstesnių darbų feministinių temų, įrašė itin jausmingų baladžių ir dainavo su savo vyru Jay-Z (Džėjumi Zi) bei jųdviejų dukrele Blue Ivy (Blu Aivi).

„Nenorėjau išleisti savo muzikos taip, kaip leisdavau, - sakoma Beyonce pareiškime. - Man taip nusibodo. Jaučiu, kad galiu kalbėti tiesiogiai savo gerbėjams” .

Darbas vadinamas “vizualiniu albumu”, nes jame yra vaizdo medžiagos, nufilmuotos Paryžiuje, Sidnėjuje, Niujorke, Rio de Žaneire ir kitose pasaulio vietose.

32 metų Beyonce dabar tyrinėja moters seksualumą ir galią – tokiose dainose kaip “Pretty Hurts”. Vaizdo klipe ji vaidina grožio konkurso dalyvę, spaudžiamą išlaikyti liekną liemenį.

“Šviesesni plaukai, plokščia krūtinė / TV sako, daugiau yra geriau. Saut Bičas, be cukraus / “Vogue” sako, plonesnė yra geriau”, - dainuoja Beyonce.

Albumo dvigubas CD ir DVD parduotuvėse pasirodys prieš Kalėdas.

Kalifornijoje įsikūrusi “Apple” vadina “iTunes” populiariausia pasaulyje muzikos parduotuve, turinčia daugiau kaip 26 mln. dainų biblioteką ir prieinama 119-oje valstybių.


Šiame straipsnyje: BeyoncemuzikaiTunesApple

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių